Kozmetički salon Aleksis u Osijeku donosi Vam pravu ZLATNU ponudu! Počastite svoje tijelo i lice zlatnom masažom, omatanjem tijela, pilingom lica, hranjivim maskama za samo 165kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Kleopatra spa day! Ovaj opuštajući tretman u ugodnoj atmosferi salona Aleksis traje 2h! Imate dovoljno vremena da zaboravite na sve i potpuno se prepustite stručnom osoblju! Kupon vrijedi do 11.01.2020.

Kozmetički salon Aleksis postoji od 10.05.2012. godine s time da se vlasnica Aleksandra kao vlasnik ovim zanimanjem bavi već punih 13 godina te svako malo pohađa edukacije i stvara novitete u svom salonu...

U salonu Aleksis nude razne tretmane lica, njege lica za uzraste od tinejdžerskih dana pa do onih poznijih godina, depilacije voskom i šećerom cijelog tijela. Salon također radi estetsku i medicinsku pedikuru, njegu noktiju te gel tehniku, nadopune, novu tehniku gel akrila, trajni lak i dipping noktiju. Salon nudi i raznorazne masaže - parcijalne i cijelog tijela ( u zimskim danima radi se sa grijanim uljem sukladno potrebama klijenata). Vrše se i usluge ŠMINKANJA svih vrsta, edukacije i usavršavanja po Aleksandrinom majstorskom ispitu. Jedan od mnogobrojnih odličnih tretmana je i  MICROBLADING OBRVA za kojeg su u 12mj prošle godine osvojili 2. mjesto na natjecanju :)