Želite čisto, njegovano i zategnuto lice? U kozmetičkom salonu Aleksis u Osijeku uz mikrodermoabraziju, odgovarajuću njegu lica, masažu i ampulu postignite željeni rezultat za samo 179kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se uz tretman u trajanju od cca 80min. Kupon vrijedi do 11.01.2020. Radno vrijeme salona: ponedjeljak, srijeda, petak: 13-20h; utorak, četvrtak: 08-15h; subota: 10-13h.

Cijena uključuje : mikrodermoabraziju lica + ampulu ( hyalurona , kisika ili zelenog čaja ) masku + kremu iste linije + masažu lica

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Kozmetički salon Aleksis postoji od 10.05.2012. godine s time da se vlasnica Aleksandra kao vlasnik ovim zanimanjem bavi već punih 13 godina te svako malo pohađa edukacije i stvara novitete u svom salonu...

U salonu Aleksis nude razne tretmane lica, njege lica za uzraste od tinejdžerskih dana pa do onih poznijih godina, depilacije voskom i šećerom cijelog tijela. Salon također radi estetsku i medicinsku pedikuru, njegu noktiju te gel tehniku, nadopune, novu tehniku gel akrila, trajni lak i dipping noktiju. Salon nudi i raznorazne masaže - parcijalne i cijelog tijela ( u zimskim danima radi se sa grijanim uljem sukladno potrebama klijenata). Vrše se i usluge ŠMINKANJA svih vrsta, edukacije i usavršavanja po Aleksandrinom majstorskom ispitu. Jedan od mnogobrojnih odličnih tretmana je i  MICROBLADING OBRVA za kojeg su u 12mj prošle godine osvojili 2. mjesto na natjecanju :)