PodržimoNaše

Najučinkovitiji paket tretmana za mršavljenje u studiu Florabella u Splitu! Samo 159 kuna umjesto 540 kn, za 3 anticelulitne masaže i 3 tretmana ultrazvučnog razbijanja celulita!

118 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Saznanje da suvremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam!

Ponuda uključuje:

3 x tretman ultrazvučno razbijanje celulita (3 x cca.25 min),

3 x  anticelulitna masaža (3 x 30 min)

Trajanje: 3 dolaska po cca. 55 - 60 min.


Anticelulitna masaža

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.
Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Ultrazvuk

Ultrazvuk djeluje na tkivo ovisno o frekvenciji kao snažna kompresija i ekspanzija, što dovodi do promjene volumena u tkivu pa govorimo o snažnoj mikromasaži. Snaga koja djeluje na tkivo utječe na propusnost staničnih opni i izmjene tvari, stoga je ultrazvuk nezaobilazan postupak za razbijanje celulitnih naslaga.


Potrebna telefonska najava 7 dana unaprijed na 097 666 55 88