Prvi puta na Crnom jaju! Kozmetički salon Aleksis u Osijeku Vas poziva da oblikujete tijelo uz paket od 12 tretmana mršavljenja uz Vacuum Fit-100 i aparaturnu limfnu drenažu u 6 dolazaka za 849kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte ovaj hit u mršavljenju i oblikovanju tijela! Cijena uključuje: 6 x vakum fit-100 + 6 x aparaturna limfna drenaža (15min). Kupon vrijedi do 18.01.2020. Radno vrijeme salona: ponedjeljak, srijeda, petak: 13-20h; utorak, četvrtak: 08-15h; subota: 10-13h.

Vacuum fit -100 je najbolja formula do sada za smanjenje celulita i obujma. Za 12 tretmana skida se 100 cm u obujmu i centimetri se ne vraćaju, a celulit se vidljivo smanjuje. Koriste se vreće za vakum + termo gel + cryo krema + vacuum ulje!


Kozmetički salon Aleksis
 postoji od 10.05.2012. godine s time da se vlasnica Aleksandra kao vlasnik ovim zanimanjem bavi već punih 13 godina te svako malo pohađa edukacije i stvara novitete u svom salonu...



U salonu Aleksis nude razne tretmane lica, njege lica za uzraste od tinejdžerskih dana pa do onih poznijih godina, depilacije voskom i šećerom cijelog tijela. Salon također radi estetsku i medicinsku pedikuru, njegu noktiju te gel tehniku, nadopune, novu tehniku gel akrila, trajni lak i dipping noktiju. Salon nudi i raznorazne masaže - parcijalne i cijelog tijela ( u zimskim danima radi se sa grijanim uljem sukladno potrebama klijenata). Vrše se i usluge ŠMINKANJA svih vrsta, edukacije i usavršavanja po Aleksandrinom majstorskom ispitu. Jedan od mnogobrojnih odličnih tretmana je i  MICROBLADING OBRVA za kojeg su u 12mj prošle godine osvojili 2. mjesto na natjecanju :)