Proslava Nove godine u prekrasnom Dubrovniku! Provedite novogodišnji odmor uz 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u šarmantnoj Boutique Villi Root za samo 990 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Autohtoni eksterijer vile iz dubrovačkih davnina i moderni dizajn interijera savršeni su spoj za potpuno uživanje i odmor dok upoznajete zimske čarolije grada Dubrovnika i veselo koračate u Novu godinu! Kupon vrijedi isključivo za period 30.12.19.-02.01.20.

BOUTIQUE VILLA ROOT

Boutique Villa Root ima restoran i sobe s besplatnim Wi-Fi Internetom. 

Sve sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, flat-screen TV i klimu uređaj, a neke sobe i balkon.

Budući da Boutique Villa Root nastoji biti maksimalno eko friendly - nudi nepušačke sobe, organski izrađene sapune za kupanje, vegetarijanski doručak, kante za recikliranje u hotelskom lobbyju, bezopasna sredstva za pranje i čišćenje, stoga ni ne čudi da je i ponosni nositelj certifikata Veggie Hotels!

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina i sobe na mail info@book-dubrovnik.com ili broj +385 95 131 3142!

Dubrovnik je 2014. godine pokrenuo Zimski festival, manifestaciju koja se ove godine održava od kraja studenog do početka siječnja i čiji je cilj oživiti hrvatski grad-biser tijekom najhladnijeg godišnjeg doba. S obzirom na termin, Zimski festival tako obuhvaća i božićno-novogodišnja događanja u Dubrovniku, odnosno 'Advent u Dubrovniku'.

Nova godina u Dubrovniku organizirano se na otvorenom dočekuje od 1995. godine, a mjesto je radnje najpoznatija gradska ulica - Stradun. Kao uvertira samom dočeku 2020. godine, na Stradunu će se održati još nekoliko koncerata, a sve je to dio Dubrovačkog zimskog festivala, manifestacije kojoj je cilj hrvatski grad-biser oživiti tijekom najhladnijeg godišnjeg doba.

Program na Staru godinu počinje tradicionalnom kolendom i dječjim dočekom, u sklopu kojeg nastupa Mia Dimšić. Večernji doček započinje u 21 sat te će na njemu nastupiti Parni valjak. Samu Novu godinu otvorit će nastup Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, s početkom točno u podne. Kao uvod u Silvestrovo 30. prosinca nastupaju Urban & 4, dok će prvog dana 2020. godine u večernjim satima publiku zabavljati klapa Iskon.