Paket za svježe, blistavo i mladoliko lice uz The Room Beauty & Hair u Osijeku! Tripolarna radiofrekvencija lica, Afrodita anti - age maska za lice, piling, masaža lica... samo 159 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obnova i buđenje za kožu Vašeg lica uz The Room Beauty & Hair u Osijeku! Kupon vrijedi do 15.01.2020.

TRIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože. To je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. Naša kozmetička oprema sadrži hladni sistem koji djeluje na površini kože a podkožnom tkivu se dovodi radiofrekvencijska energija.

Kolagen je glavni sastav kože.Usljed djelovanja sunca, onečišćenog zraka količina kolagena i njegova elastičnost se smanjuje, te se smanjuje elastičnost i rastezljivost kože.

RF zagrijava vlakna kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, pospješuje cirkulaciju i dovodi do njihove kontrakcije te stimulira obnavljanje kolagena. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

PILING

Otklanjanje odumrlih stanica s kože lice nakon čega je koža čista, glatka i blistava.

MASAŽA

Masaža je jedan od najstarijih oblika komunikacije. Ona je učinkovita pomoć pri opuštanju, pomaže ublažavanju stresa, smanjuje napetost i bolove u mišićima, olakšava glavobolje, pomaže kod problema sa spavanjem, ali je i jedan od najučinkovitijih saveznika u borbi protiv omraženog celulita.

Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije te se na taj način stanice čiste, njeguju i pune.