[ZAGREB] Vratite godine unatrag! Anti age tretman lica CACI SIGNATURE u Beauty centru Adora - piling, neinvazivni lifting mikrostrujama i CACI masku uz 70% popusta - samo za 149 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najluksuznija ponuda u Zagrebu koju ne smijete propustiti! Za mladolik i zdrav izgled treba ponekad otići i na potpuni makeover, stoga Vam donosimo nešto potpuno novo - CACI su neinvazivni, ciljani i personalizirani tretmani prestižnim CACI sustavom omiljenim od strane svjetskih celebrity-ja! Kupon vrijedi do 18.01.2020.

Sastoji od pripreme kože pilingom kako bismo uklonili nakupljene mrtve stanice. Nakon pripreme kože slijedi lifting mišića koji se izvodi po patentiranom CACI protokolu kako bi se obradili svi mišići lica. Završava maskom koja daje predivan, nježan i osvježavajući osjećaj na koži.

CACI je prvi izbor velikih svjetskih zvijezda jer posebnom patentiranom tehnikom mikro struje ima sposobnost vraćanja tonusa, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata. Osim ublažavanja bora na čelu, ovaj tretman omogućuje i podizanje obrva, ublažavanje podočnjaka te podizanje obraza i zatezanje vrata, dekoltea ili podbratka. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a nakon tretmana mišići nastavljaju s ''vježbanjem'', no bez vidljivih kontrakcija.

Koža nakon tretmana izgleda izuzetno svježe, bez iritacije i crvenila. CACI je izuzetno nježan pa je pogodan i za najosjetljiviju kožu. I licu je potrebno vježbanje, podariti mu stimulaciju i na vrijeme krenuti s prevencijom protiv bora i opuštene kože. U Adori smo iznimno ponosni što očuvanje, ali i vraćanje tonusa možemo omogućiti najpoznatijim neinvazivnim tretmanom na svijetu.

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti nastavci najprikladniji za određeni problem.

Mogućnosti tretmana su raznovrsne: tonificiranje kože lica, gimnastika lica, pomlađivanje očiju, uklanjanje podočnjaka, rehidratacija lica, orbitalna mikro dermo abrazija, tretmani akni i problematične kože, posebni tretmani podizanja podbratka i vrata, anti celulitni tretmani, uklanjanje strija, tretmani opuštene kože ruku, rejuvenation tretmani, tretmani usana (neinvazivni efekt sočnih punih usana) i dr.

Anti age tretman lica CACI Signature sastoji se od:  

Piling - kako bismo uklonili nakupljene mrtve stanice

CACI neinvazivni lifting mikrostrujama - kojima podižemo mišićnu strukturu i tonus, te zaglađujemo bore

CACI - završna maska koja daje predivan, nježan i osvježavajući osjećaj na koži