[ZAGREB] Fantastična ponuda za muškarce - isprobajte diodni laser za 5x tretmana uklanjanja dlačica s pazuha, prsa ili leđa u Adora Beauty Centru do vrtoglavih 92% popusta i već od 295 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konačno razveselite i sebe i svoje tijelo revolucionarnim rješenjem za skidanje dlačica! Kupon se može iskoristiti do 18.01.2020.

Diodni laser pripada skupini medicinskih lasera visoke snage, radi na toplinskom efektu. Aparat je odobren od FDA udruženja. 

Laser radi na principu prepoznavanja melanina u dlaci. Melanin je tvar koja dlaci daje boju. Laser ima izuzetno visoku učinkovitost kod tamnih dlačica, dok sijede dlačice i one koje nemaju pigment nisu pogodne za ovakvu vrstu tretmana. Ukoliko je dlakavost (tiroizam) uvjetovana hormonalnim poremećajem, poželjno je prije početka tretmana napraviti pregled kod ginekologa ili endokrinologa. Prosjećan broj dolazaka je od 3-6 puta, ovisno o području tretiranja. U jednom tretmanu odlazi 20-25% dlaka, a kontinuitet dolaženja na tretmane je svaka 3 do 4 tjedna.

Trenutno najjači laser za trajno uklanjanje dlačica. Veća valna duljina omogućuje dublje prodiranje u kožu, teoretski izbjegavajući melanin u koži epidermisa i stoga cilja direktno folikulu. U teoriji duže valne duljine pomažu izbjeći oštećenje kože i pigmentacijske promjene koje se mogu dogoditi s kraćom valnom duljinom.

Diodni laser radi odlično na svim fototipovima kože i odličan je za tamnu, jaču dlaku. Ugodan tretman, bez boli, brz, jednostavan i što je najbitnije efikasan. Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije (opekotine, ožiljci, pigmentacije) je svedena gotovo na 0%, zbog hlađenja kože i individualnog odabira programa prema tipu kože.

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj telefona: 0914095270/ 014095270!