ADVENT u MUNCHENU i Innsbrucku s TopToursom 21.-22.12. uz 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, autobusnim prijevozom iz Zagreba i posjet tvornici Swarowski za samo 849 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjajan i blještavi Advent u Njemačkoj uz posjet Munchenu i Innsbrucku i tvornici legendarnog Swarowski kristala! Kupon vrijedi isključivo za termin 21.-22.12.2019.


PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1: ZAGREB – MUNCHEN

Polazak autobusom iz Zagreba u 01.00 sati – točno mjesto prema završnoj obavijesti.  Vožnja kroz Sloveniju, Austriju do Münchena. Po dolasku izlazimo na Marienplatz, najpoznatiji trg Münchena. Na njemu se nalazi Gradska vijećnica i veliki sat na kojem svaki dan možemo vidjeti borbu Bavarca i Habsburgovaca, te tradicionalni ples bačvara. U blizini glavnog trga nalazi se poznata crkva Frauenkirche (Katedrala Naše Gospe), gdje je i vrag upleo svoje prste u gradnji. Na putu prema Karlsplatzu nam je i crkva sv. Mihaela s kriptama Wittelsbachovaca i grobnicom poznatog graditelja ludih dvoraca, kralja Ludwiga II. Prošećite pješačkom zonom u kojoj se nalaze razne trgovine i suvenirnice. 


Odlazak do hotela i smještaj u sobe. Povratak u centar grada javnim gradskim prijevozom. Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu u centru grada,. Preporučamo posjetiti i Hofbrauhaus - najpoznatiju pivnicu na svijetu. Na drugom katu zgrade postavljen je i pivski muzej, a čitav prostor uređen je kako bi ugodio veselom gostu. Pivo se obično naručuje po litri (maß), a uz svijetlo i tamno posebnog je okusa pšenično pivo Uživajte u tradicionalnim specijalitetima. Sajam radi do 20.30 sati. Povratak u hotel. Smještaj. Noćenje.


Dan 2: INNSBRUCK – ZAGREB

Nakon doručka I odjave iz hotela odlazak prema mjestu Wattens gdje se nalazi impresivni “Svijet kristala - Swarovski “, igra svjetlosti samih kristala, boja, sjena i hologramskih projekcija popraćenih ambijentalnom glazbom Briana Ena. Postav muzeja sačinjen je od djela umjetničkih instalacija najvećih svjetskih umjetnika (Pablo Picasso, Andy Warhol, Marc Chagall, Jim Whiting, Salvador Dali). Nakon razgleda slijedi vožnja do Innsbrucka te razgled garada u pratnji vodiča: crkva Hofkirche, Zlatni krov, Trijumfalna vrata, Hofburg, katedrala sv. Jakova,… Kraće slobodno vrijeme u Innsbrucku gdje će ljubitelji shoppinga pronaći pregršt trgovina i butika ili pak uživati u adventskom sajmu, a ljubitelji umjetnosti mogu uživati u posjeti jednom od muzeja i galerija grada. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.