[POŽEGA] Provedite nezaboravni doček Nove 2020. na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug 3*! 4 dana/3 noćenja s doručkom uz bogatu novogodišnju večeru i živu glazbu, sve za 2 osobe i 1195 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina GRATIS! U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug otvorena su vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života. Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2019. -02.01.2020.

Obavezna nadoplata za Novogodišnju večeru u 5 sljedova (320 kn/osobi) + Danko i Fantastico bend !

APERITIV: šljivovica, liker od vina, Barun, vino rose

HLADNO PREDJELO: namaz od kuhane šunke; JUHA: juha od povrća

GLAVNO JELO: rolana teletina, gurmanski uštipak, piletina u pivskom tijestu, pureći file u umaku; PRILOZI: pole od krumpira sa slaninom, rižoto od šumskih gljiva, polpete od špinata; miješana salata; domaći kruh

DESERT: slatka pita sa sirom

PONOĆNO JELO: suhomesnati naresci, sirevi, kiflice

PIĆE: vino kuće - Krauthaker graševina, crni cuvee Krauthaker, pivo, juice, sok od jabuke, Coca Cola, Fanta, Sprite, Barun, šljivovica, votka, liker, kava

U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug otvorena su vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života.

Prenoćište kategorizirano s tri zvjezdice vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju imamo 21 sobu u koje možemo smjestiti 49 osoba.

Prostor restorana nastao je preuređenjem stare slavonske štale, sačuvavši time svoju prepoznatljivost elementima starih greda, ciglenih podova i izvornog životinjskog korita. Godinama brižno prikupljana zbirka starina unosi dušu cijelom prostoru te vas upoznaje sa skrivenim čarima života na selu.

U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta. Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja. Nakon ugodno provedene noći, ujutro vas očekuje pansionski ili bogati slavonski doručak, ovisno o dogovoru.