Kamo na klopu s društvom?! Popularni Bistro Arka u zagrebačkoj Dubravi poziva Vas u goste i na 2 velike pizze po izboru za nevjerojatnih 49 kn! Budite brzi i ne propustite ovu sjajnu gastro priliku!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U izbor pizza uključene su sve vrste, osim pizze Arka. Kupon vrijedi do 23.12.2019. i to isključivo od ponedjeljka do petka!

Bistro Arka Dubrava

Restoran Arka nalazi se u zagrebačkoj Dubravi. U zadnjih 5 godina naši gosti prepoznali su kvalitetu grill-a (roštilja), pizza, tjestenina, prženih jela. Ćevapčiće, šiš ćevape, hamburgere, pljeskavice, uštipke kobasice i lepinje sami radimo. Tako konstantno pratimo kvalitetu naše hrane, što su naši gosti prepoznali.

Restoran Arka u Dubravi u svojoj ponudi ima preko 100 jela koja su pripremljena sa puno pažnje i ljubavi. 13 vrsta pizza, 20 jela sa grilla (roštilja) i preko 60 ostalih jela, sigurno će utažiti vašu glad.

Kod nas nećete poželjeti samo ručati - ugodan ambijent, ukusno meso naše proizvodnje i ljubazno osoblje je razlog zbog kojeg nam brojni naši gosti  poklanjaju povjerenje u organiziranju važnih svečanih prigoda. Naš cilj je da Vam pomognemo stvoriti Vaše najljepše uspomene, javite nam se i rezervirajte svoj termin! Našim gostima omogućili smo da kod nas organiziraju svoje prigode poput: krštenja, pričesti, firme (krizme), rođendana, domjenaka ili karmina do 130 ljudi. Porcije su konkretne tako da nećete otići gladni.

Jeste li znali?

Pizza je vrsta jela koje potječe iz talijanske kuhinje (posebno iz napolitanske regije), a koja se sastoji od tankog, najčešće okruglog tijesta premazanog umakom od rajčice, na koje se zatim stavljaju razni dodatci, prije svega sir (izvorno mozzarella), a zatim se peče u krušnoj peći.

Pizza je vrlo popularno jelo u svijetu, prije svega zbog jeftinih i lako dostupnih osnovnih sastojaka te jednostavnosti spravljanja.