Bez ikakve muke do prekrasnih trepavica i neodoljivog pogleda uz tretman ugradnje volumskih trepavica u Studiju Crimi Nails u Valbandonu kraj Pule u pola cijene - za samo 199 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svako jutro pažljivo nanosite maskaru i svake je večeri uklanjate s očiju... Ne da vam se više tako? Studio Crimi Nails predstavlja vam rješenje: ekstenzije trepavica! Kupon vrijedi do 18.01.2020.

Studio Crimi Nails nalazi se u Valbandonu, malom mjestu prije Fažane i nedaleko od Pule. 

U našem kozmetičkom salonu možete se uljepšati uz brojne beauty tretmane: ekstenzije trepavica, geliranje noktiju, trajni lak, pedikuru i brojne druge. 

Vlasnica studija Martina licencirani je Jana Nails edukator te drži bazne tečajeve na kojima ćete naučiti sve što trebate znati o ugrađivanju noktiju. U Studiju Crimi Nails upoznati smo s najnovijim tehnikama i trendovima u svijetu nail arta.

Ugradnjom volumskih ekstenzija trepavica dodatno ćete naglasiti vaše oči i imati neodoljiv pogled svakog dana!

Ekstenzije trepavica izgledaju potpuno prirodno, a učinak traje i do nekoliko tjedana. Lagane su, otporne na vodu, suze i znoj, stoga ćete u svakoj prilici izgledati odlično. Nema više nanošenja niti popravljanja maskare - poklonite si guste i lijepe trepavice!

Kod nas se možete naručiti i za Lash Lift tretman! Vaše trepavice bit će vidljivo dulje, punije i obnovljene. 

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj telefona: 099/4119236.