Provedite Božić ili Novu godinu u Camping Stobreč Split uz smještaj u vrhunskim mobilnim kućicama za do 5 osoba na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja + wellness već od 696 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravak u gradskom kampu nudi nezaboravan doživljaj - očuvana priroda, blizina grada Splita bogatog kulturno-povijesnim nasljeđem i autohtona gastronomska ponuda oduševit će svakog posjetitelja kampa! Dodatna pogodnost za kupce: 10% popusta na sve konzumacije u našem restoranu! Kupon vrijedi u periodu od 23.12.2019. do 07.01.2020.

Za 1 kupljeni kupon za 3 noćenja u mobilnoj kućici Premium ili Vista za boravak do 01.01.2020. ostvarujete 1 dodatno noćenje GRATIS!

Camping Stobreč Split, autokamp sa 4 zvjezdice u kojem ćete pronaći sve ono što Vam je potrebno za ugodan odmor u harmoniji prirode, kulture i zabave. Udaljen je samo 7 km od povijesne jezgre grada i Dioklecijanove Palače. Tijekom blagdana Grad Split postaje čarobno mjesto sa savršenom kombinacijom zabave, glazbe i gastronomske ponude. 

Šarmantne kamene kućice otkrivaju raznolike domaće proizvode, božićne ukrase i suvenire, nakit i naravno razna tradicionalna jela i pića. Osjetite duh Božića šetajući gradom starim 1700 godina, odjevenim u blagdanske ukrase te dočekajte Novu godinu na ulicama Splita uz spektakularni vatromet i bogat glazbeni program koji će trajati cijelu noć! 

U cijenu uključeno i : posteljina, 1 mali ručnik po osobi i završno čišćenje, korištenje Wellness i Spa zone - 3 saune: infra crvena, bio i finska - korištenje whirpoola, teretane i prostora za relaksaciju!

Kamp Stobreč Split u ponudi ima Comfort, Premium i Vista mobilne kućice. Premium i Vista najnovije su mobilne kućice ovog ponuđača, smještene su na predivnim lokacijama u prvom ili drugom redu uz more, te svakako pružaju jedinstven doživljaj boravka u Kampu.

COMFORT MOBILNE KUĆICE: 30m2 (7,50mx4m); 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa

PREMIUM MOBILNE KUĆICE: 37m2 do 39m2; 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa

VISTA MOBILNE KUĆICE: prvi red uz more; 32m2, 37m2 do 39m2; 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 1 ili 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa 

Wellness i Spa zona kreirana je kako bi vam pružila poseban osjećaj boravka u mirnoj, opuštenoj i relaksirajućoj atmosferi. Sadrži Finsku, Bio i Infra-crvenu saunu, whirlpool, teretanu te prostor za opuštanje.

*Wellness i Spa zona biti će otvorena od 23.12. do 07.01.