Smršavite i oblikujte tijelo uz 42 vrhunskih tretmana salona The Room Beauty & Hair u Osijeku! Kavitacija, limfna drenaža, bodywrapping uz čak 85% popusta za 999 kn! 1x tretman RF lica gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket mršavljenja i oblikovanja tijela: 3x kavitacija + 6x limfna drenaža + 3x vacum tretman s radiofrekvencijom za zatezanje kože + 10x elektrostimulacija + 10x bodywrapping + 10x infracrvena termodeka! 1x tretman radiofrekvencije lica GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2020.!

KAVITACIJA

Aparat za kavitaciju se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

LIMFNA DRENAŽA - presoterapija

Oprema presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita! Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju.

VACUM S RADIOFREKVENCIJOM

Djeluje kod rješavanja masnoće, limfne drenaže, čvrstoće kože te pobljšava elastičnost kože; RF energija dolazi do duboko ukorijenjenjih masnoća; uklanja višak masnoće i toksina iz tijela kroz znoj žlijezde,cirkulaciju limfe, te u konačnici postiže efekt otapanja masti; vakum potiče metabolizam tkiva,smanjujući celulit i na taj način se smanjuje veličina granula tvrdokornog celulita. 

ELEKTROSTIMULACIJA

Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. Elektrostimulacija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese. Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.