PodržimoNaše

Avantura nadomak Plitvičkih jezera! Adrenalinska vožnja na zip lineu preko kanjona Korane te spust užetom sa 40m visoke stijene uz 50% popusta!

91 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Adrenalinska avantura nadomak Plitvičkih jezera! Uz 50% popusta uživajte u prirodi iz neke nove perspektive!

Na samo sat i pol vožnje od Zagreba i samo 8 kilometara od NP Plitvice, nadomak smo čaroliji prostrtoj na 16 jezera. Pored našeg kampa prolazi glavna državna cesta prema Dalmaciji (D-1), koja je i jedna od glavnih poveznica istočne Europe s Jadranskim morem. Ako ste krenuli prema srednjem ili južnom Jadranu, iz kojeg god smjera dolazili, ne možete promašiti.

Zip line

Za one koji istinski žude za adrenalinom, na samom rubu NP Plitvicka jezera preko kanjona Korane razvucen je Zip Line. Smjestite se u udobno sjedalo i ‘poletite’ zrakom preko bistre Korane brzinom vecom od 50 km/h. Dužina spusta iznosi 300 metara te je to najduži Zip Line u krugu od 600 km.

Abseiling

Spuštanje užetom sa stijene visoke 40m. Istražite svoje mogućnosti spuštajući se sa vrha visokog 40m i doživite potpuni adrenalin! Pobjedite strah od visine jednom zauvijek! Koristit ćete sprave za abseiling da bi kontrolirali spuštanje preko dva statička štrika. Također ćete biti osigurani sa dodatnim štrikom koji kontrolira instruktor. Ova aktivnost nije fizički zahtjevna te vam omogućuje da se opušteno spuštate sa vrha stijene i da uživate u adrenalinu!