S Darojković Prometom na ADVENT u SALZBURG i turu Hallein - Hallstatt - St. Wolfgang na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu 4* s prijevozom iz Zagreba za samo 759 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka ovaj Advent bude još čarobniji i posebniji uz putovanje austrijskim biserima! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 14.-15.12.19. / 21.-22.12.2019.


PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB – HALLEIN  –  SALZBURG
Polazak iz Dugog Sela u 04:00h te dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe.
Dolazak u Hallein – gradić u blizini Salzburga gdje se nalazi jedan od nekoliko sačuvanih rudnika soli. Posjet rudniku i razgled uz stručno vodstvo u trajanju od 2 sata. (Doplata za rudnik soli u autobusu – 21€). Hallein je i mjesto poznato po tome što je na tom području  nastala najpoznatija božićna pjesma na svijetu – Tiha noć.
Nakon razgleda, kratko slobodno vrijeme za kupnju suvenira, te nastavak vožnje prema Salzburgu.


Po dolasku u Salzburg odlazimo u šetnju uz pratnju turističkog pratitelja: POVIJESNA JEZGRA SALZBURGA, BAROKNE GRAĐEVINE, KATEDRALA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOV TRG, MOZARTOVA RODNA KUĆA, BAROKNA FONTANA, TORANJ GLOCKENSPIEL, DVORAC  MIRABEL… Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Predlažemo da u slobodno vrijeme odete gradskom uspinjačom na utvrdu HOHENSALZBURG s prekrasnim panoramskim pogledom na grad. Svakako preporučamo da probate tradicionalne MOZART KUGLICE. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i odlazak prema hotelu. Noćenje.


2. DAN HALLSTATT – BAD ISCHL – ST.WOLFGANG
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prekrasnim područjem okruženim jezerima. Odlazak do prekrasnog HALLSTATTA, gradića poznatog po svojoj „odsječenosti“ od svijeta i teškoj dostupnosti prilaznim putevima, a sve zbog toga što se u prošlosti njegova lokacija ljubomorno čuvala zbog bogatstva soli. Svakako preporučujemo posjetiti kapelicu sv. Mihovila u kojoj se čuvaju posmrtni ostaci stanovnika Halstatta. (Okvirna cijena je oko 1,5 €). Šetnja gradićem i slobodno vrijeme.
Polazak u BAD ISCHL – mjesto poznato po carskoj vili gdje su se upoznali i zaljubili Franz Jozef I i Sisi. Mogućnost šetnje carskim perivojem i posjet vili – potrebna najava u agenciji prilikom rezervacije putovanja – doplata u autobusu pratitelju putovanja, 17 €.


Nastavak vožnje do bajkovitog ST. WOLFGANGA, gradića smještenog na obali jezera WOLFGANGSEE. Šetnja do trga KIRCHENPLATZ, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim PACHEROVIM OLTAROM i posjet vidikovcu s kojeg se pruža predivan pogled. Uživanje u gradskim uličicama i adventskom sajmu.
Okupljanje grupe i odlazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja austrijskim planinskim predjelima prema Sloveniji i Hrvatskoj, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb, te na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.