ADVENT i FESTIVAL ČOKOLADE u OPATIJI! S Autoturist Parkom upoznajte biser Jadrana u adventskom i čokoladnom ruhu i svetište Trsat u jednodnevnom izletu s prijevozom iz Zagreba za samo 129 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako ne znate kamo za vikend, adventski program i tradicionalni Festival čokolade u Opatiji uz posjet Trsatu bit će izlet za pamćenje! Kupon vrijedi isključivo za nedjelju 08.12.2019. - GARANTIRANI POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 8:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva.

Ugodno putovanje prema TRSATU. Posjet Svetištu Gospe Trsatske. Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st. Slobodno vrijeme do oko 13:30 sati kada je predviđen odlazak do OPATIJE.

Po dolasku u Opatiju šetnja gradom: park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojka s galebom...

Slobodno vrijeme za uživanje u FESTIVALU ČOKOLADE, najslađoj opatijskoj manifestaciji koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. 

Oko 18:30 sati polazak prema Zagrebu. Uz kraću pauzu dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.