ADVENT u VERONI! Posjetite 07.12. s Autoturist Parkom poznati grad zaljubljenih u predbožićnom sjaju i BUSSOLENGO - najveći zatvoreni božićni sajam u Italiji, s prijevozom za 259 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Romantika, blagdanski duh i božićni sajam u Italiji odlična su kombinacija za prekrasno jednodnevno putovanje... Kupon vrijedi isključivo za 07.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i sjeverne Italije uz kraća zaustavljanja radi odmora.

Dolazak u VERONU. Informativni razgled grada: Piazza Bra - Arena - Piazza delle Erbe - Piazza dei Signori - Julijina kuća... Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u predbožićnom ugođaju grada Romea i Julije.

Odlazak u mjesto Bussolengo u kojemu se tradicionalno organizira najveći zatvoreni božićni sajam u Italiji – BOŽIĆNO SELO. Sajam se nalazi unutar centra Flover Garden, a osmišljen je prije 20ak godina po uzoru na njemački srednjovjekovni gradić Rothenburg ob der Tauber. Kompletna postava sela sa brojnim božićnim dekoracijama, lampicama, Djedom Božićnjakom i jaslicama pruža jedinstveni ugođaj prave božićne priče! 

Slobodno vrijeme za samostalno upijanje božićnog ugođaja, kupovinu suvenira te kušanje delicija iz Verone i okolice. Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.