Sa Best Travelom na čaroban Advent u Veronu i božićno selo Bussolengo! Jednodnevni izlet 14.12. s autobusnim prijevozom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke za samo 285 kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjet 23. izdanju Božićnog sela u Bussolengu – najvećem božićnom sajmu u Italiji, na 7000 m2! Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu... Kupon vrijedi isključivo za 14.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 2,00 sata s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.


Posjet Božićnom selu koje je napravljeno prije više od dvadeset godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Kompletna postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost da zajedno sa vašom djecom zavirite u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume.

Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izloženi rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, orginalne božićne čestitke s prešanim cvijećem….Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice.


U ranim poslijepodnevnim satima krećemo prema Veroni. Dolazak u grad  zaljubljenih, razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu.

Ostanak u Veroni do 18,00 sati. Polazak prema Zagrebu, dolazak u Zagrebu kasnim večernjim satima.