[RIJEKA] Body Creator - kreator vašeg tijela! Ne propustite paket mjesec dana vježbanja u TERMO KAPSULI za samo 590 kn! Analiza tijela i nutricionističko savjetovanje gratis!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mršavljenje i oblikovanje tijela i u zimskoj sezoni! Individualno sastavljen sklop vježbi u termo kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Kupon vrijedi do 01.04.2020.

Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela bilo kozmetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. 

Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane 6000 zadovoljnih klijenata. Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001 i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu "termo-slim" metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body Creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.

Poklon kupcima paketa: analiza tijela i nutricionističko savjetovanje!

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim termo kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama.