Romantična wellness jesen za 2 osobe u Novom Sadu uz 1 ili 2 noćenja u romantičnoj sobi, vojvođanski doručak, sauna i jacuzzi u vrtu, popusti na masaže Vili Panorama Aqualux već od 729kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Vili Panorama Aqualux uz samu obalu Dunava u romantično uređenim sobama, bogat vojvođanski doručak na bazi švedskog stola, jacuzzi i finska sauna u vrtu, 10% popusta na sve masaže... Djeca do 6 god. GRATIS! Kupon vrijedi do 29.12.2019.

1. paket: 2 dana/1 noćenja u romantičnoj Aqualux Deluxe sobi sa jacuzzi kadom u sobi i pogledom na Dunav, romantično uređenje sobe, bogat vojvođanski doručak na bazi švedskog stola, besplatno korištenje jacuzzija u vrtu, besplatno korištenje finske saune u vrtu

2. paket: 3 dana/2 noćenja u romantičnoj Deluxe sobi i pogledom na park, romantično uređenje sobe, bogat vojvođanski doručak na bazi švedskog stola, besplatno korištenje jacuzzija u vrtu, besplatno korištenje finske saune u vrtu

Vila Panorama Aqualux  se nalazi u mirnom dijelu Novog Sada na samoj obali Dunava sa jedinstvenim pogledom. Lokacija hotela je izuzetna zbog toga što gosti hotela u svakom trenutku mogu uživati u prelijepoj panorami Fruške Gore i Dunava. 

Hotel Vam omogućava da se odmorite i relaksirate, a istovremeno brzo stignete i do centra grada. Luksuzni interijer je idealan za odmaranje preko vikenda za parove i obitelji, a istovremeno za obilježavanje važnih sastanaka ili proslava. 

Gosti hotela imaju priliku, relaksirati u jacuzziju na otvorenom ili da uživati u zrakama sunca i tišini prirode.

Hotel raspolaže sa 10 smještajnih jedinica, te ukupno 22 ležaja. Sve sobe su luksuzno i komforno opremljene, klimatizirane, posjeduju LCD televizor, telefon, sef, wireless internet, mini bar, kao i moderno opremljenu kupaonicu sa tuš kabinom.

U prizemlju hotela se nalazi moderno opremljen restoran sa kapacitetom od 60 mjesta, kao i bar sa raznovrsnom ponudom. Ispred hotela se nalazi besplatan parking za goste sa 24-satnim video nadzorom.