Zavodljiv pogled i najljepši detalj vašeg lica uz bogate i njegovane trepavice! Počastite se tretmanom klasične ugradnje trepavica u BC Crystal u Zagrebu u pola cijene - samo 279 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne skrivajte više pogled i ne zamarajte se šminkanjem - klasična ugradnja trepavica učinit će vaš pogled zamamnim i prekrasnim te će Vas osloboditi svakodnevnog šminkanja! Kupon vrijedi do 15.01.2020.

UGRADNJA TREPAVICA

Ugradnja trepavica je u potpunosti bezbolan i ugodan tretman zahvaljujući kojem će Vaše trepavice uvijek izgledati dotjerano. Pune trepavice će Vašem oku dati drukčiji izgled i posebno istaknuti Vaše oči. Ekstenzije smiju nositi i osobe s kontaktnim lećama, a osobama koje nose naočale preporuča se da ne stavljaju preduge ekstenzije kako im ne bi "grebale" po staklima naočala.

Ekstenzije trepavica se rade na principu da se na jednu Vašu trepavicu stavlja jedna ili više ekstenzija. Kada prirodnim ciklusom mijenjanja trepavica ispadne Vaša trepavica s njome otpada i ekstenzija. Životni vijek jedne trepavice je 4-8 tjedana te u tom razdoblju sve Vaše trepavice otpadnu i zamjene ih nove.


Nadopunu je u pravilu najbolje napraviti svakih mjesec dana, ali ovisno o prirodnom ciklusu ispadanja Vaših trepavica moguće je da ćete na nadopunu dolaziti i svakih 3-6 tjedana.

KLASIČNE TREPAVICE

Najprirodniji izgled umjetnih trepavica, daju izgled maskare na očima. Na jednu Vašu trepavicu stavlja se jedna ekstenzija. Ovo je savršen odabir za one koji žele prirodan izgled i samo malo više volumena i dužine. Također svima koji prvi put stavljaju ekstenzije trepavica preporuča se da krenu sa klasičnim ekstenzijama.


VOLUMENSKE TREPAVICE

Izgledaju vrlo slično kao i 3D, ali se rade sa puno tanjim ekstenzijama koje su mekše. Rade se na principu da se na jednu Vašu trepavicu stavlja 5-6 ekstenzija. Ovo se preporuča osobama koje imaju prirodno izrazito slabe trepavice a žele ekstenzijama dobiti veliku gustoću.