Glazba i miris bakalara na Krku! Dani bakalara u hotelu Malin na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz piće dobrodošlice, bogatu gastro ponudu i melodije poznatih izvođača...već od 1267kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između tjedne ili vikend opcije, a vikendima Vas očekuje i živa muzika. Kupon se može iskoristiti isključivo od 07.12.19. do 24.12.19. Dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju GRATIS!

Osim u lijepom ambijentu restorana Royal i toploj dobrodošlici domaćina možete uživati u brojnim kombinacijama raznovrsnih jela od bakalara. Zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu u bogatoj gastro ponudi s više od dvadeset vrsta jela od bakalara i savršeno uparenim vinima iz vrbničkih vinograda. 

Bakalar na bijelo, polpete i kroketi od bakalara, bakalar na norveški, bakalar u kori od tikvica, file od bakalara u lisnatom tijestu, bakalar u finim travama, bakalar na glagoljaški samo su neke od gastro delicija kojima poštujemo tradiciju i recepte naših nona, ali istovremeno i eksperimentiramo s novim kombinacijama i okusima…

I ove godine vikendima Vas očekuje živa muzika:


08.12.2019. 13:30 – T.S. Vrbnik

13.12.2019. 19:00 – Klapa Kaštadi

14.12.2019. 19:00 – Trio ASI

15.12.2019. 13:30 – Klapa Kaštadi

20.12.2019. 19:00 – Klapa Tramuntana

21.12.2019. 19:00 –  Klapa Kaštadi

22.12.2019. 13:30 – T.S. Vrbnik

Soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi se nalazi pomoćni ležaj koji je prikladan za dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 130 x 200 cm). Soba ima jednu kupaonicu s tušem.

Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

Pažljivim uređenjem, hotel Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.