Doživite adventsku čaroliju u Zadru uz 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom i pićem dobrodošlice za 2 osobe u prekrasnom hotelu Kolovare 4* i zabavni adventski program...999 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremili smo za Vas posebnu ponudu u hotelu Kolovare kako biste sudjelovali u ovoj prekrasnoj adventskoj priči i bili smješteni nadomak centra zbivanja... Kupon možete iskoristiti isključivo od 27.11. do 29.12.2019. i od 01.01.2020. do 07.01.2020.

Advent u Zadru 2019. godine već tradicionalno će posjetiteljima ponuditi i dočarati božićni ugođaj i mnoštvo dobre zabave!

Središnje mjesto radnje je Trg Petra Zoranića, na kojemu su smještene ugostiteljskih kućice i održavaju se koncerti poznatih izvođača, a po cijelom središtu grada pripremljeni su i plesnjaci, radionice, svečana paljenja adventskih svijeća, i jasno neizbježan sadržaj za naše najmlađe.

Da bi doživljaj uistinu bio potpun za to su se pobrinuli i razni trgovci, ugostitelji i muzeji koji nude popuste i prigodne jelovnike u sklopu  manifestacije "Đir po gradu".

Kompletan program i ponudu u Gradu Zadru za Advent 2019 možete pregledati na stranici https://advent.zadar.travel/!

Za Novu godinu nastupaju: Dalmatino, Zarantino i TBF!

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE 4*. Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 

Sobe su opremljene: kadom u svim kupaonicama, uređajem za hlađenje/grijanje, satelitskim TV prijamnikom, minibarom, sušilom za kosu, sefom, balkonom, telefonom, besplatnim LAN internetom u dijelu kapaciteta.

Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent a car, a od vanjskih sadržaja sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak.