[Ekskluzivno] Doživite pravu božićnu čaroliju uz 5 milijuna lampica! Crno Jaje i SALAJLAND pozivaju Vas na čarobnu božićnu priču Obitelji Salaj u Čazmi uz 2 ulaznice / za 2 OSOBE i za samo 69 kn!

930 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Restoran na imanju radi i ove godine, nudi tradicionalna jela (sarma s pire krumpirom, grah s kobasicom te lovački gulaš) i dodatno grill (čevapčiće, kobasice, najburger, hot dog...) Kupon vrijedi od 29.11.2019. do 12.01.2020. svaki dan od 16-21 h; ne vrijedi za 03.12., 10.12., 17.12., 24.12., 25.12. i 26.12.2019. Prethodna rezervacija nije potrebna! Djeca do 7 godina ulaz GRATIS!

Imanje Salaj u brojkama: 

 - imanje je prošireno i sada prekriva oko 10 ha 

- puteljci imanja dugi su ukupno 3 km 

- broj lampica je tradicionalno povećan i sada ih je 5 milijuna 

- uz lampice ove godine smo dodali i 1500 svjetlećih kugli 

- imanje se ukrašava od kolovoza

 - tradicionalno, dizajn imanja je promijenjen pa i oni koji su bili prošle godine imaju priliku doživjeti potpuno novo iskustvo 

- prošle godine Božićnu priču posjetilo je preko 120 tisuća ljudi, ove godine prema najavama očekujemo povećanje tog broja

Božićna priča

Mnoštvo dobro raspoloženih ljudi, nasmijana lica i koji vas prati gdje god se okrenete savršeno je okruženje za prisjetiti se najljepših događaja u godini i maštati o svemu što je tek pred nama.


A u Grabovnici pred vama neće biti samo otvorena vrata imanja Salaj, već i otvorena srca obitelji od koje je sve i krenulo prije punih 18 godina.


Gostoprimstvo obitelji Salaj prenijeti će na vas ljubav koju nose prema svom kraju i radost koju im pružaju blagdani. U miru krajolika na obroncima Moslavine uživat ćete u zvucima prirode, dobrom jelu i kapljici i nesvakidašnjem okruženju ljubavi, osmjeha i prijateljstva. A samo jedan pogled biti će dovoljan da ova božićna čarolija ostane urezana u vaše sjećanje zauvijek.


Mogučnost vožnje "Božićnim vlakom" od Zagreba do SalajLanda! Više o tome na linku: https://salajland.com/bozicni-vlak/


Doživite posebnu radost svjetla i ovog Božića

Naš bajkoviti svijet čeka vas sa 5 milijuna lampica kako bi probudio dijete u vama, a vašoj djeci donio jedinstven doživljaj Božića.


Uz snažan kotač starog mlina, šum vodopada rijeke Grabovnice, 2000 stabala, jezera, mostove i puteljke, sve urešene ručno rađenim dekoracijama provedite najljepše doba godine na imanju koje savršeno reflektira nebo iznad sebe.


Kako je najlakše doći iz Zagreba?

Krenite autocestom prema Slavonskom Brodu, izađite na izlazu Ivanić Grad te nastavite prema Čazmi (cca 15 km). U Čazmi ćete na svakom križanju pronaći znakove “Božićna priča obitelji Salaj” koji će vas dovesti do samog imanja. 
Adresa imanja:
Čazma, Grabovnica, A. Starčevića br. 132

*Napomena: U neposrednoj blizini imanja (100 m) nalazi se parkiralište za 1600 automobila koje se ne naplaćuje.