Autoturist Park vodi Vas 08.12. na ADVENT u Austriju! U jednodnevnom izletu s autobusnim prijevozom posjetite romantični Hallstatt na austrijskim jezerima i Bad Ausse za 249 kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nemate ideju za adventske dane? Putovanje je uvijek dobra ideja! Ovog puta otputujte u Hallstatt - u jedan od najstarijih ljudskih naselja u Europi i poznatom po rudniku soli i jezeru! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 08.12.2019. - GARANTIRANI POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom do austrijske regije Salzkammergut. 

Dolazak u romantični HALLSTATT, jedno od najljepših mjesta na austrijskim jezerima. Hallstatt, zajedno s planinom Dachstein, čini kulturni krajolik Salzkammergut koji je 1997. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Ovog adventa po prvi puta ćemo imati priliku uživati u malenom, ali magičnom halštatskom adventskom sajmu koji će biti organiziran nedaleko od samog rudnika soli, na Rudolfturmu. Po dolasku u Hallstatt slijedi slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu, kupovinu suvenira, kušanje adventskih delicija, a svakako preporučamo odlazak na vidikovac “Skywalk”, s kojeg se pruža veličanstveni pogled na Hallstatt, jezero i okolne planine!

Slijedi odlazak prema obližnjem Bad Ausseeu. Mogućnost usputnog zaustavljanja u tradicionalnom medičarskom obrtu uz degustaciju medenjaka i kupovinu istih. Po dolasku u BAD AUSSEE slobodno vrijeme za posjet mjesnom adventskom sajmu koji se tradicionalno održava u Kursparku u središtu mjesta. 

Polazak prema Hrvatskoj i Zagrebu predviđen je u 18:00 sati. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.