Bajkoviti Advent u jednom od najljepših gradića na austrijskom jezeru – St. Wolfgang i St. Gilgen - s Autoturist Parkom u jednodnevnom izletu s prijevozom za samo 264 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite Advent na pravi austrijski način - u prekrasnim gradićima uz romantično jezero i vrhunske delicije... Kupon vrijedi za odabrani termin: 07.12. / 14.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru austrijske regije Salzkammergut i jezera St. Wolfgang. 

Dolazak u jedan od najljepših gradića na jezeru – ST. WOLFGANG. Romatični ugođaj došašća obogaćen je božićnim pjesmama i prekrasnim božićnim ukrasima, od kojih se posebno ističe 19 metara visoka svjetiljka smještena na samom jezeru. Šetnja do Markta i trga Kirchenplatz, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim Pacherovim oltarom. Preporučamo posjetiti Anđeosku poštu u kojoj možete napisati, ali i poslati svoju božićnu želju!

U dogovoreno vrijeme odlazimo do gradića ST. GILGEN na drugoj obali jezera. Šetnja do središta ljupkog mjestašca u kojem je često boravio Mozart, odlazak do kuće njegove majke, crkve sv. Egidija, gradske vijećnice… Uz posjet božićnom sajmu prepručamo kušanje tipičnih adventskih delicija. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:30 sati. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.