Doček Nove godine u Kutini uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom u Hotelu Kutina 3* i bogatu svečanu večeru u 4 slijeda s neograničenom konzumacijom pića i tamburaški sastav Šegrti za 479 kn/osobi!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove godine u Hotelu Kutina 3* pružit će Vam nezaboravni provod uz tamburaški sastav Šegrti i bogatu svečanu večeru u sljedovima! Kupon vrijedi isključivo za termin 31.12.19.-01.01.20.

HOTEL KUTINA 3*, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

Bogati novogodišnji menu u sljedovima pogledajte ovdje!

! Neograničena konzumacija pića: mineralna voda 1L, gazirani sokovi 1L (Fanta, Coca Cola), negazirani sokovi 1L (naranča, jabuka, gusti), pivo 0,5L (Ožujsko, Karlovačko, Pan, Cool), crno i bijelo vino, domaća žestica (Amaro, Pelinkovac, medica, votka 3, kruškovac) !

NOVOGODIŠNJI MENU: piće dobrodošlice / kuhana šunka s hrenom / waldorfska salata / goveđa juha sa domaćim rezancima /moslavački popečci s umakom od šampinjona, svinjski file s umakom od šljiva, pileći ražnjići s povrćem, restani krumpir, carsko povrće, kroketi, miješana salata / kruh / torta / pjenušac u ponoć / kava / sarma i pire krumpir.

Hotel je smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. 

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na e-mail: recepcija@hotel-kutina.hr ili broj tel: 044 692 400 uz KOD i ID kupona.