Odmor u izravnom dodiru s prirodom i vrhunskim opuštanjem u Velom Lošinju! Uživajte na 3 dana/2 noćenja u apartmanu Ercilia za 2 uz besplatni wi-fi... za samo 479 kn!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 20.03.20.

Apartman Ercilia

Smješten u prizemlju kuće na 30 m2, apartman Ercilia ima 1 sobu, kupaonicu, kuhinju i terasu. U kuhinji se nalaze štednjak i hladnjak sa zamrzivačem, a na raspolaganju Vam je i SAT-TV i Internet.

 

Mogućnost doplate na licu mjesta za: biciklističku turu za 200 kn/osobi (umjesto 280 kn); planinarsku turu na najviši vrh otoka Lošinja za 100 kn/osobi; Tajni putevi otoka Lošinja, posjet plažama s Krivica i Plieski za 130 kn/osobi; penjanje na stijenu za 70 kn/osobi.

Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. 

U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.