Zimski odmor u izravnom dodiru s prirodom i vrhunskim opuštanjem u Velom Lošinju! Uživajte na 3 dana/2 noćenja u apartmanu Meri za dvoje uz besplatni wi-fi... za samo 479 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 20.03.20.!

Meri A2

Osnovne informacije o smještaju:


Površina (m2): 28
Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, pećnica, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe.
Terasa s stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje.
Pogled iz smještaja: dvorište, zelenilo.
Dozvoljeno pušenje i mali kućni ljubimci.
SAT-TV, klima uređaj, Internet pristup, posteljina, ručnici.
Upotreba roštilja.
Sportski sadržaji u blizini: tenis.

Mogućnost doplate na licu mjesta za: biciklističku turu za 200 kn/osobi (umjesto 280 kn); planinarsku turu na najviši vrh otoka Lošinja za 100 kn/osobi; penjanje na stijenu za 70 kn/osobi.


Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.