PodržimoNaše

Otvorite najljepši božićni poklon ove godine - Božićni paket za dvoje u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu! Provedite blagdanske dane uz 2 ili 3 polupansiona, wellness&spa, svečani doručak, pogodnosti...

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz bogati polupansion, wellness&spa i brojne pogodnosti, u božićnom paketu očekuje Vas i svečani božićni doručak - brunch i odlazak na polnoćku u crkvu sv. Jurja - najljepši primjerak starohrvatske bazilike... Djeca do 5 godina imaju smještaj GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u periodu 23.12.-29.12.2019.

Ovo najljepše doba godine provedite u ugodnom ambijentu hotela Picok 4*, uživajte u podravskim specijalitetima i opustite se u Spa&Wellness centru!

Blagdanski ugođaj dočekat će Vas već pri vašem dolasku - aroma toplog napitka i mirisi finih božićnih kolačića!

Hotel Picok - odmor na prvi pogled!

Hotel je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Dodatne pogodnosti za kupce: 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevačka iža, 15% popusta na cijene usluga SpaBody i SpaBeauty koje nisu uključene u paket i 30% popusta na saune!

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje hotelskog bazena, neograničeno korištenje fitness teretane i masaža za nju i njega u trajanju od 30 minuta!

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Fakultativni izlet (nije uključen u cijenu paketa): klizanje ispred utvrde Stari grad, prikaz živih jaslica, razgled galerije Stari grad, razgled etno sela s devama. Preporučamo i izlet u Galeriju naivne umjetnosti u Hlebinama, izlet u Koprivnicu i Bjelovar na adventski sajam!