Dočekajte prve znakove proljeća u netaknutoj prirodi Nacionalnog Parka "Una" na obali rijeke Une! 3 dana uz 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Pansionu Vila Nana za samo 448kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vila Nana se nalazi u središtu Nacionalnog Parka "Una" na obali rijeke Une, u malom mjestu Kulen-Vakuf, 35 km jugoistočno od Bihaća. Posljednjih godina Kulen-Vakuf je postao centar ribolovnog (fly fishing) turizma cijele Europe.

Ponuda uključuje  3 dana / 2 noćenja za 2 osobe + doručak

Pansion sadrži sedam soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) i jedan kompletno opremljen apartman. Svaka soba i apartman ima zaseban toalet sa tušom, ormare i noćne ormariće ili police. U sklopu pansiona nalazi se i prostrani restoran za objedovanje u čijem jednom djelu je smještena TV sala. Raspolaže vlastitim parkingom za deset-ak vozila i gril terasom za prijatna noćna druženja tokom toplih ljetnih noći. Za hladnije vrijeme pansion je opremljen centralnim grijanjem.

Pansion može primiti dvadeset osoba. Udaljen je oko 500 metara od centra Kulen Vakufa i malo je izdvojen od ostalih kuća, tako da je šum vode i cvrkut ptica jedina buka koja remeti tišinu oko njega. Uz bogatu gastronomsku ponudu, ljubazno osoblje, te prekrasno okruženje, Vila Nana će Vaš boravak u Nacionalnom Parku učiniti nezaboravnim.

Sadržaji pansiona 
- Opcije obroka (doručak, ručak, večera) moraju se dogovoriti prilikom rezervacije
- Vlastiti besplatni parking
- Wi Fi – besplatni bežični internet
- Dozvoljeno za kućne ljubimce (uz najavu) 
- Blizina ribolovnih, rafting destinacija, pješačkih i biciklističkih staza
- Ribolovne dozvole, profesionalni ribolovni vodič i oprema (dogovor prilikom rezervacije)

- Vanjska grill terasa i mogućnost samostalnog korištenja iste.
- Priprema jela po narudžbi (grill, jela ispod sača, jagnje sa ražnja, kotlić...)
- Privatni izlaz na rijeku Unu i privatnu plažu
- Za veće grupe - organiziranje raftinga, planinarenja i obilaska atrakcija N. Parka uz usluge profesionalnih vodiča (dogovor prilikom rezervacije)
- Sve informacije vezane za sve dozvoljene aktivnosti