Želite se odmoriti u u studio apartmanu pritom da ne plaćate boravišne pristojbe, imate uključen parking u cijeni, također posteljina i ručnici su uključeni jer studio apartmani `Romeo` misle na Vas i Vaš odmor. Prilika za opuštanje i putovanje. S tri dana i dva noćenja željet ćete ostati duže... Kupon za ponudu vrijedi do 30.12.19. i od 02.01.20. do 29.02.20.

Objekt Romeo ima terasu i nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj županiji. Ovaj klimatizirani objekt udaljen je 35 km od Samobora, a gostima su na raspolaganju privatno parkiralište i besplatan WiFi.

Apartman  ima podno grijanje, klimu, grijanje, TV, dva kreveta, WC i kuhinju

Također Wi-FI je besplatan za goste , posteljina i ručnici će Vas dočekati i samo za Vas besplatno u studio apartmanu Romeo.

Možete doći automobilom uz osiguran i besplatan parking

Kako bi bili što zadovoljniji i što više uštedjeli čak su i boravišne pristojbe uključene u cijenu.

Gostima je omogućen check in nakon 14 h , a check out obavite do 10 h . Ljubazno Vas molimo da  provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail romeoandjuliet.vg13@gmail.com ili na mobitel 091 977 8455, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Gostima je omogućen check in nakon 14 h , a check out obavite do 10 h . Ljubazno Vas molimo da provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail romeoandjuliet.vg13@gmail.com ili na mobitel 091 977 8455, uz KOD i ID kupona po primitku kupona

Kuponi se mogu spajati !