Odmorite se od posla i obaveza te uživajte s obitelji ili prijateljima u šarmantnoj rustikalnoj kući za odmor Juliet u Velikoj Gorici na 3 dana i 2 noćenja...samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Velikoj Gorici čeka Vas rustikalna drvena ljepotica koja zrači toplinom i zove na potpunu uživanciju... Kupon za ponudu vrijedi do 30.12.19. i od 02.01.20. do 29.02.20. !

Kuća za odmor Juliet se nalazi u Velikoj Gorici u regiji Zagrebačke županije. Klimatizirani smještaj udaljen je 35 km od Samobora, a gosti imaju besplatan WiFi i besplatan parking.

Kuća ima podno grijanje, klimu, grijanje, TV, dva kreveta, WC i kuhinju!

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Boravišna pristojba također je uključena u cijenu!

U Velikoj Gorici i bližoj okolici nalaze se vrijedna arheološka nalazišta. Potječu iz doba prapovijesti (kultura grobnih polja sa žarama), antike (rimski ranocarski grobovi) i ranoga srednjeg vijeka (keramika u upotrebi u karolinškome kulturnome krugu). Važnije i poznatije naselje iz doba Rimskog Carstva je Andautonija na području današnjeg naselja Šćitarjevo i po otkrivenim nalazima datira iz prvog stoljeća. Područje je bogato hrastom. Hrast je i omogućio čuvenu gradnju sakralnih objekata od drva, a stari "turski" hrast lužnjak, nedaleko od Velike Gorice, posebno je zaštićeni objekt - spomenik prirode.