Sarajevo- 2 ili 3 dana s buffet doručkom u deluxe sobi + 1 ručak s pićem, besplatan internet, besplatan parking, sve za 2 osobe u Hotelu Italia uz do 51% popusta!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite se u Sarajevu, povodom Dana žena ili u bilo kojem terminu do 25.04.! Prošetajte Baščaršijom i skoknite u jednu od poznatih sarajevskih čevabdžinica! Nakon svakog uzbudljivog dana odmorite se u tradicionalno uređenom Hotelu Italia udaljenom 5 minuta vožnje od centra grada!

Odaberite između dvije ponude:

Ponuda 1. uključuje: 2 dana i 1 noćenje s buffet doručkom u deluxe sobi + 1 ručak s pićem + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponuda 2. uključuje: 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom u deluxe sobi + 1 ručak s pićem + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.


Uključeni ručak je odabir između 2 menua:

Menu 1. Mesni - juha, teleća+pileća šnicla sa prilogom krumpir ili riža, miješana salata, desert po želji (kolač, palačinke, voćna salata), piće po želji, doplata za alkoholna pića 2 eura na licu mjesta.

Menu 2. Riblji - juha, pastrva sa prilogom krumpir, blitva, miješana salata, desert po želji (kolač, palačinke, voćna salata), piće po želji, doplata za alkoholna pića 2 eura na licu mjesta.

Udoban i obiteljski Hotel Italia***  udaljen je samo 5 minuta vožnje od centra Sarajevu i nudi savršen odmor i smještaj!

Sobe su elegantno namještene sa stolom i stolicama od drva, potpuno opremljen i sa šarmantnim kupaonica.

Hotel Italia*** nudi 24 sata poslugu u sobama, zatvorenu garažu i sportsko-rekreacijski centra.

Ukusna talijanska, bosanska i međunarodna jela poslužuju se u sofisticiranom restoranu sa vrlo visokim standardom.

Kapacitet restorana hotela Italia*** je 100 mjesta u veoma ugodnoj atmosferi i izuzetnog dekora, možete uživati u talijanskoj, bosanskoj i internacionalnoj kuhinji.

Prostor u restoranu je fleksibilan, multifunkcionalan i pogodan za organizaciju poslovnih ručkova, koktela, sastanaka i dr.

Prostor ljetne bašte u ljetnim danima je odlično mjesto za druženje i odmor.

Sa ponosom možemo reći da znamo kako pripremiti idealan obrok.

Uz dodatnu preporuku za glazbu sigurno cete i vi doživjeti kućnu atmosferu koju Hotel Italia*** promovira!


Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 3 dana ranije i to na mail: recepcija@hotelitalia.ba ili tel: +387 33 724 090