Pripremite se za blagdane uz tečaj kuhanja brudeta i spremanja domaćih fritula kako to rade naše bake uz mogućnost 1 noćenja za dvoje u apartmanima Success u Kožino kod Zadra...već od 249kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon završenog tečaja zaputite se u grad Zadar i uživajte u adventskoj ponudi i nastupu klape Rišpet ili se zaputite u Saturnus Zaton na koncert večer s Oliverom! Kupon za ponudu 1 vrijedi samo 14.12.19., a kupon za ponudu 2 vrijedi isključivo 14.-15.12.19.

Nakon završenog tečaja kuhanja preporučujemo odlazak na zadarski Advent  i uživanje u dobro poznatim zvucima: 21:30 h koncert klape Rišpet, 21:30 h Saturnus Zaton koncert večer s Oliverom

Svaki apartman ima klimatizirani dnevni boravak sa satelitskom LCD TV i bežični internet priključak; kutna sjedeća garnitura; prostor za ručanje; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa (osim studio apartmana), hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; luksuzno opremljena kupaonica sa tušem ili kadom i perilicom rublja (osim studio apartmana); prostrana terasa sa panoramskim pogledom.

Prostor za ručanje za šest osoba; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, tosterom, velikim hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; luksuzno opremljena kupaonica sa hidromasažnim tušem ili jacuzzijem i perilicom rublja; prostrana terasa sa panoramskim pogledom.