Svi na ispraćaj zadnjeg vikenda Stare godine u Ivanić Grad uz tamburaše, klopu, vino - sa ili bez prijevoza! Pozivamo Vas na nezaboravan provod uz tamburaše u Izletištu Petek 28.12. već od 79 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve, u miru i prirodi... No na ove dane bit ćemo ipak malo bučniji :) Kupon vrijedi za 28.12.2019.

ISPRAĆAJ STARE GODINE  NA IZLETIŠTU PETEK

Za zadnji vikend 2019.-e imamo dvije ponude -vi odaberite svoju :

Opcija 1)  Luda prednovogodišnja fešta  uz tamburaše za jednu osobu za samo 79 kn

Opcija 2) prijevoz +  Luda prednovogodišnja fešta uz tamburaše za jednu osobu za samo 109 kn!

Sauniranje od 18 I 30 do 20 I 30

21h kotlovina uz vino, muziku I ples

Ivanić – Grad ( Zagrebačka županija ) smjestio se uz rijeku Lonju u Zapadnoj Moslavini, na 103 m nadmorske visine. Iako neki slučajni nalazi upućuju na postojanje rimske civilizacije na ovim prostorima, pa i na život znatno prije, prvi se put Ivanić spominje u zapisima iz 1246.godine. 

U prvoj polovici 14. stoljeća biskup Ladislav de Kobol gradi tvrdi grad, “castrum novum”, a  polovicom  16.stoljeća castrum se pretvara u obrambenu tvrđavu sa bastionima i opkopom, a područje podpada pod nadležnost krajiške vojne obrane. Od tvrđave ništa nije ostalo, a nad njenim bedemima i jarcima, bastionima i palisadama diže se novi dio grada Ivanića. 

Od 17.stoljeća Ivanić se počinje gospodarski i kulturno razvijati i postaje značajno obrtničko središte. Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća poznat je kao jedno od naftnih središta bivše države, a danas se ponosi lječilištem „Naftalan“, jednom od samo dvije takve institucije u svijetu. 

Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi. Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju.

Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti, zadovoljit će svačiji ukus.

Napomena za prijevoz –najava na br 0992424107; autobus kreće ispred Lisinskog u 16h I 30 min staje kod Lesnine u 16h I 45 min Polazak iz Zagreba kod Lisinskog ili na parkiralištu kod Lesnine, povratak iz Ivanić Grada oko 23 - 24 h