Posjetite Trakošćan u raskošnom adventskom ruhu! Uživajte u bajkovita 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Trakošćan 4* uz bogati gastronomski, animacijski i glazbeni program!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budite i Vi dio najljepše adventske priče u podnožju Dvorca Trakošćan - jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca - uz vikend odmor u prekrasnom Hotelu Trakošćan 4* i osjećajte se kao u bajci... Kupon vrijedi isključivo za termine 06.12.-08.12.19. / 13.12.-15.12.19. / 20.12.-22.12.2019.

U ovoj prigodnoj ponudi očekuju Vas:

piće dobrodošlice s plemićima Dvora Trakošćan - svaki petak od 18.00h u lobby-u hotela

specijalni show plemića Dvora Trakošćan - svaki petak od 20.30h u restoranu

adventski program ispod Dvorca Trakošćan (besplatan ulaz) - dvorska kuhinja, kočija, bogata ponuda lokalne gastronomije i enologije, suveniri - svake subote i nedjelje 12:00h – 20:00h

zabavni muzički program u hotelu - svake subote od 21:00h

prigodnu Adventsku ponudu u Bistrou Trakošćan podno dvorca

● adventske foto lokacije

● Zimska putovnica - Adventska igra - skupi 10 pečata i osvoji ledeni kolač i čaj u hotelu!

Hotel će Vas dočekati dekoriran u adventskom ruhu, s bogatim animacijskim, gastronomskim i glazbenim programom i 20% popusta za masaže! Cijeli adventski program pogledajte ovdje!

U Zagorju, hotel Trakošćan 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Uz bogatu ponudu animacijskog programa i sadržaja osmislit ćemo vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, mini golf, odbojka i košarkaški tereni, koji su dio hotelskog kompleksa, pružaju dodatnu rekreaciju i zabavu sportašima i rekreativcima. Također, blizina nekoliko golf igrališta i lovišta Zelendvor dodatni su sadržaji koji mogu biti razlog za boravak u našem hotelu.

Ako ste do sada mislili da posao i opuštanje ne mogu biti zajedno u istoj rečenici, Hotel Trakošćan će vam promijeniti mišljenje. Odlična je destinacija za organiziranje seminara, team buildinga, kongresa i drugih korporativnih događanja uz mogućnost opuštanja u wellness centru nakon napornog dana.

Hotel Trakošćan 4* raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon +385 42 440 800 ili mail recepcija@hotel-trakoscan.hr.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. "arx Thacorum") koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!