PodržimoNaše

Uspostavite potpuni mentalni i fizički sklad! Uživajte u 60-minutnoj aroma masaži i GRATIS masaži stopala u Angles Touch-u u Varaždinu uz čak 69% popusta i za samo 60 kuna!

90 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U aroma masaži kombiniraju se razne tehnike, te različiti elementi zapadnih i istočnjačkih metoda masaže. Pri masaži se koriste aromatična esencijalna ulja koja se biraju po trenutnom psihičkom stanju osobe.
Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje.

Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav.Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki "psihoemotivni" problemi, mišićni bolovi i drugo.

Opuštajući spoj masaže i mirisnog aromatičnog ulja savršen su način da savladate umor kojeg vam donosi užurbana svakodnevica. Učinite nešto lijepo za sebe i dođite u salon Angels Touch na aroma-masažu cijelog tijela i GRATIS  masažu  stopala!

Nakon kupnje rezervirati termin na 091 738 1970