[ZAGREB] Lijepa i njegovana od glave do pete! U Salonu Figura očekuje Vas izbor paketa - čupanje obrva koncem, depilacija nogu, brazilka, depilacija ruku i nausnice već od samo 45 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konačno uzmite vrijeme za sebe i njegu tijela od glave do pete! Kupon vrijedi do 30.01.2020.

Čupanje obrva koncem ili threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve. Važno je pronaći kozmetičarku ili specijalistu koji je iskusan u threadingu te ima bar nekoliko godina iskustva jer neiskustvo može rezultirati nejednakim obrvama, lomljenju dlačice tj. da se dlačica ne počupa iz korijena nego se slomi na površini, prouzrokovati urasle dlačice ili nepotrebnu bol i iritaciju.

Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema. Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi aloe vera gel. 

Osim lijepim, zdravim i oblikovanim obrvama, počastite se i paketima depilacije! U ponudi imate izbor:

  • depilacija nogu + bikini za samo 75 kn
  • depilacija nogu + brazilka za samo 99 kn  
  • depilacija nogu + brazilka + ruke + nausnica za samo 219 kn  


Po primitku kupona potrebna tel. najava min.3 dana ranije na br.tel. 095/354 0013, uz KOD i ID kupona po primitku.