PodržimoNaše

Iskusite moć i djelovanje shiitake gljiva kroz 60 kapsula za samo 69 kuna! Vaše zdravlje započinje sa Shiitake gljivama! Ponuda vrijedna svake lipe, i dostupna za cijelu Hrvatsku!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na istoku se već vijekovima Shiitake gljive upotrebljavaju u ishrani ali i kao lijek, pogotovo u Kini. U skorije vrijeme Shiitake gljive stječu sve veću popularnost i u zapadnim zemljama svijeta. Danas gljiva Shiitaka zauzima drugo mjesto na popisu najčešće uzgajanih gljiva na zemlji!

Shiitake gljiva se naziva još i japanskom gljivom, hrastovom gljivom i Schwarzwald gljivom, a u Japanu ima nadimak carska gljiva. Svrstava se u jako ljekovite jestive gljive, koje sadrže dosta minerala - kalij, kalcij, magnezija, željezo, fosfor,  vitamine B grupe (B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12), amino kiseline i biljna vlakna.


Shiitake gljive su veoma cijenjene u drevnoj kineskoj medicini, a na Dalekom istoku vlada mišljenje da Shiitake štiti organizam od raznih degenerativnih bolesti, te sprječava niz organskih poremećaja, pročišćava tijelo od štetnih materija, te daje energiju i podiže nivo vitalnosti organizma!

U Kini, u Japanu i u SAD Shiitake i njeni preparati se uspješno koriste u tretmanima protiv raka.

Shiitake gljive također, sprječavaju razvoj štetnih mikroorganizama kao što su virusi i bakterije, pa se upotrebljavaju i u suzbijanju raznih vrsta infekcija.

U početku se ovom gljivom trgovalo u suhom stanju, a u novije vrijeme se sve više troši i trži u svježem stanju. Kako je Japan postao najveći proizvođač i izvoznik ove gljive, tako je u svijetu usvojeno ime Shiitake.

Ova ponuda uključuje ne svježe shiitake gljive za kuharsku upotrebu, već pakiranje od 60 kapsula za samo 69 kuna!

Napomena: Osobe oboljele od raka,  nikako ne smiju gljivu Shiitaku smatrati za osnovni lijek, već samo kao dodatak ishrani.