Idealan bar za vaša njegovana stopala i lijepe nokte je BEAUTY BAR u Zagrebu! Izaberite medicinsku ili klasičnu pedikuru ili paket u kombinaciji s trajnim lakom već od 69 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Njega stopala i u hladnim mjesecima! Poklonite im zasluženu njegu i brigu, a nokte dotjerajte trajnim lakom! Ponuda uključuje 1-4 dolaska, ovisno o opciji! Kupon vrijedi do 30.01.2020.

MEDICINSKA PEDIKURA

Tretman medicinske pedikure podrazumijeva tretiranje svih problema koje nalazimo na stopalu, a obavljaju ju educirane stručne osobe uz upotrebu vrhunske medicinske kozmetike u ugodnom i opuštajućem ambientu. Problemi na stopalima koje tretiramo su kurje oči, natisci, zadebljana koža, raspucala koža, problemi sa uraslim noktima, dijabetičko stopalo, te problem deformiranog rasta nokta do kojeg dolazi oštećenjem korijena nokta uslijed kirurških zahvata.


KLASIČNA PEDIKURA

Klasična pedikura uključuje natapanje u kupkama, pregled stopala, odstranjivanje debele, tvrđe kože, njegu noktiju i stopala, primjenu odgovarajuće kreme i masažu. Vodimo brigu o lijepom stopalu, uz opuštanje i namakanje u kupki. Ovisno o stanju noge upotrijebljavamo odgovarajuće kreme renomiranih proizvođača. Masaža stopala učini ih opet svježima i opuštenima.


TRAJNI LAK

Trajni lak traje duže od običnog laka (uobičajeno trajanje je 2 tjedna i više), skida se jednostavno i lako s otapalom u roku par minuta. Pruža noktima odličan sjaj i prirodan izgled!

Rezervaciju termina ODMAH po kupnji kupona izvršite na 091 972 2667, uz KOD i ID kupona po primitku.