PodržimoNaše

Budite dio radionice i naučite tajne upravljanja i rješavanja konflikata u poslu! “Stres menadžment, upravljanje promjenama i rješavanje konflikata u timu" u Rijeci 01.03..2014. uz 58% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stres menadžment podrazumijeva učenje i stjecanje racionalno-emotivnih i kognitivno-biheviorialnih vještina prepoznavanja stanja stresa i upravljanja vlastitim životom uprkos stresorima sa kojim se neprekidno susrećemo, kroz kontroliranje i smanjivanje utjecaja stresora. Isti princip vještina primjenjliv je i na ukupno stanje organizacije.

Ponuda uključuje: Radionicu “STRES MENADŽMENT, UPRAVLJANJE PROMJENAMA I RJEŠAVANJE KONFLIKATA U TIMU” u Rijeci 01.03.2014.

KOJI JE CILJ SEMINARA?


Skrenuti pozornost na važnost razvijanja vještine upravljanja stresom koja je vrijedan menadžerski alat. Upoznavanje sa uzrocima, suočavanjem i prevencijom stresa zaposlenih u organizacijama, kao ozbiljnim, rizičnim faktorom koji utječe na smanjen u produktivnost zaposlenih, njihovo zdravlje i lošu radnu klimu.

Prepoznati i uspješno svladati sve iza zove koje sobom nosi neumitno sučeljavanje s promjenama u organizaciji i poslovanju poduzeća. Uvidjeti važnost upravljanja konfliktima, saznati što je bit konfliktne situacije, spoznati kako se upravlja konfliktima, naučiti kako se efektno rješavaju konflikti, kako procijeniti i unaprijediti osobne sposobnosti te unaprijediti komunikaciju u vašoj organizaciji.

KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN?


Voditeljima odjela, direktorima poduzeća, poduzetnicima orijentiranim k uspješnom rukovođenju timom, vremenom ali i samim sobom, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, te svima onima koji žele biti učinkovitiji i uspješniji.


Kliknite OVDJE i pogledajte da li se radionica održava i tu tvom gradu i kojeg datuma!