[JOŠ SAMO DANAS] FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju! Karticama na RATE!

436 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

40 FIGURELLA PUSH UP tretmana oblikovanja tijela uz 80% popusta! 18 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu i 18 suhih ozonskih kupki + 4 anticelulitnih/antiageing tretmana za tijelo/lice Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci + analiza figure i savjetovanje nutricionista! Kupon vrijedi do 01.08.2020. Mogućnost plaćanja KARTICAMA NA RATE!!!

Oaza dobrih emocija u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU – Figurellin Push up program za samo 1990,00 kn uz 40 vrhunskih tretmana osjećaj se ženstveno i poželjno - Figurella!

Najbolji način da uložiš svoje vrijeme je da odabereš zdrav način života. Sa Figurellom će Ti trebati 2 sata tjedno da bi se vratila u formu i održala vitko i zdravo tijelo. Uz potpuno prirodnu i personaliziranu metodu rezultati su zagarantirani!

Zašto Figurella?

Zato što je Figurella samo i isključivo centar za žene, kojeg vode žene.
Zato što je Figurella jedina međunarodna organizacija posvećena načinu života i oblikovanju ženskog tijela.
Zato što već 40 godina Figurella radi u svijetu, a u Hrvatskoj uskoro slavimo 25. rođendan.
Zato što ti Figurella pomaže da na zdrav i uravnotežen način postigneš svoj cilj. 
Zato što ti Figurella nudi pismenu garanciju rezultata.
Zato što u Figurelli imaš osobnog asistenta koji Te prati kroz program i koji prati tvoj napredak iz tjedna u tjedan.
Zato što te u Figurelli čeka profesionalno i stručno osoblje koje Te prati tokom programa. 

Sad je vrijeme da otkriješ metodu Figurella, postigneš trajnu fizičku formu i održiš zdravlje. Suvišni kilogrami koje ćeš izgubiti sa Figurellom više se neće niti lako niti brzo vratiti. Pridruži se članicama Figurelle i doživi oazu dobrih emocija u Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Figurellin PUSH UP program trajne vitkosti uključuje 40 tretmana: 18 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu, 18 suhih ozonskih kupki, 4 Beauty ili Antiaging tretmana (sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci), 50 % popusta na TEST INTOLERANCIJE, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani u 3 grada – Zagreb, Rijeka, Zadar!

Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istim problemom uživati ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istim problemom: kao se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i povratiti zdravlje. Dakle ne samo „smršaviti“ već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost. 

Kad izabereš Figurellu postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Koristeći metodu Figurella više od tisuće žena je postiglo dugotrajno zadovoljstvo sobom.

[update 22.01.] Zbog velikog interesa prvi slobodni termini u Zagrebu i Zadru zakazuju se u lipnju, a u Rijeci za kraj travnja!

Klijentica: Božica Radoš, 49 godina

Uz Figurellu promjenila sam filozofiju života,  izgubila višak kilograma i oblikovala tijelo. Redovitim vježbanjem održavam vitko tijelo. Iznimno sam zadovoljna stručnim osobljem i uslugom Figurelle!

Krenimo od činjenice da uz svakodnevne obaveze moramo  pronaći malo vremena samo za sebe. Uz dobro uloženo vrijeme, stalnu i umjerenu fizičku aktivnost te pažljivu prehranu, postati ćeš ljepša i zdravija. 

Klijentica: Nikolina S., 27 godina

U samo 9 mjeseci uz promjenu životnog stila, izgubila sam  32,5 kg i 208 cm. Figurella = pozitivne misli, pozitivna vibra, pozitivan stav!

Nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar Figurella radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska!

Radno vrijeme Figurelle: 

ZAGREB: ponedjeljak, srijeda i četvrtak 11-20, utorak i petak 9-18.;

RIJEKA: ponedjeljak i srijeda 8-17, utorak i četvrtak 11-20 i petak 8-16.

ZADAR: ponedjeljak, srijeda 8-17, petak 8-16, utorak i četvrtak 11-20.

Adresa i kontakt telefon usluge: Zagreb - Petrinjska 6., tel: 01/4848-592 ; Tel/Fax: 01/4847-895, Rijeka - Ivana Zajca 7. tel:051/321-433; Tel/fax: 051/321-434, Zadar - Ul. Postrojbe specijalne policije 15., tel: 023/305-010; Tel/Fax: 023/305-438.

Poklonivši povjerenje Figurellinom stručnom timu tvoj preobražaj započinje i završava u pet koraka:

1. Besplatna analiza Figure na kojoj će profesionalna asistentica ocijeniti trenutno stanje tkiva i mišića, te zajedno sa Tvojim željama odrediti centimetre i kilograme koje želiš izgubiti uz pisanu garanciju na rezultat. 

2. Ciljana fizička aktivnost koja se odvija u posebno patentiranom ležaju Figurella uz nadzor osobne asistentice. Skupine mišića se pokreću blagim i postepenim pokretima, a u kratkom vremenu ćeš postići optimalan rezultat. Sama fizička aktivnost se provodi u ležećem položaju čime se rasterećuje kralježnica i zglobovi,  upravo zbog toga je idealna za sve dobne skupine. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8C, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je omogućen dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage sa kritičnih dijelova tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk). Poznato je da tkivo u kojem su nakupljene masnoće hladnije, budući da je manje prokrvljeno kapilarama. Uzroci tome su povezani sa načinom življenja, osobnom patologijom vezanom uz vene, ali i genetikom zbog koje su neke od nas predodređene na celulit, ali ne zauvijek. 

3. Terapija aktivnim kisikom (ili ozonom) je najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju. Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju „salaste“ naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga, a koži omogućuje „da udahne“ dovoljnu količinu kisika. Koža tako postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće. 

Rezultat? Eliminacija celulita, trajno meka i sjajna koža, na dodir baršunasta.

4.  Pravilna i uravnotežena prehrana uz test intolerancije na hranu. Figurella Ti ne propisuje dijetu, već Te uči kako se pravilno hraniti. Zdravlje se odražava za stolom, stoga je već od malih nogu potrebno usvajati pravila zdrave prehrane. Za razliku od više- manje učinkovitih i pravilnih dijeta koje vrlo često samo prate trendove današnjice, važno je shvatiti da jedino umjereni režim prehrane, onaj koji uzima u obzir potrebe pojedinca, može dati željeni rezultat kada govorimo o zdravlju i vitkoj liniji. Takav način prehrane donijeti će ti niz dobrih rezultata koji će se odraziti na osobu u cijelosti, kako na tvoje fizičko stanje tako i na psihičko stanje. Upravo zato Figurella ti preporuča Test intolerancije na hranu uz pomoć kojeg ćeš upoznati svoje tijelo, a Figurellini nutricionisti će Ti izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati ti ćeš  sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje.

Uz TEST INTOLERANCIJE upoznati ćeš svoje tijelo i pružiti mu izvor kvalitetnih namirnica koje će te  dovesti do optimalne tjelesne forme i zdravlja.

Ponekad zbog nepravilne prehrane dođe do „začepljenja“ organizma, a to se događa kada se javi intolerancija na hranu. Intolerancija na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Nastaje uslijed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane. Simptomi intolerancije su individualni i javljaju se par sati do dva dana nakon konzumacije hrane ili pića. Možemo ih podijeliti na dermatološke, gastrointestinalne, respiratorne, neurološke i psihološke.

 Dosadašnja iskustva pokazala su veliko zadovoljstvo naših klijentica koje su promijenivši izbor namirnica, postigle jako dobre rezultate u mršavljenju i gubljenju centimetara te eliminaciji celulita. Novim načinom prehrane i metodom Figurella svoj način življenja su pomakle na jednu višu razinu, na bolje, a to je stil za kojim svi težimo.

5. Icoone ili LPG cellu – M6 anticelulitni ili antiageing tretmani savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju ti blistave rezultate. Ova patentirana tehnologija je jedina na svijetu koja omogućuje preoblikovanje i stvara sklad tijela, potiče obnovu kolagena, te vraća prirodni tonus koži. Osim na tijelu preporučaju se i antiageing tretmani lica uz pomoć kojih se smanjuju jako izražene bore, reaktivira se elastin te se potiče  obnova prirodnog kolagena koji vraća sjaj i tonus koži.

ICOONE - ROĐENJE MIKROALVEOLARNE LJEPOTE

Patentirana tehnologija ICOONE je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši 1180 mikrostimulacija na svaki kvadratni decimetar tijela. Nova metoda mikroalveolarne stimulacije omogućava  kontinuirano djelovanje na strukturu masnih stanica i izvanstanične mreže što omogućava revolucionarno rješenje u tretmanu za smanjenje celulita i lokaliziranih masnoća. Icoone tehnologija se primjenjuje u tretmanima lica i tijela, a  rezultati su vidljivi već nakon prvih tretmana. 

LPG Cellu M6

Lpg cellu m6 uspješno djeluje na jačanje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva čime se eliminira celulit, potiče se obnova kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu  poboljšavajući tako cjelokupni izgled kože. Osim što djeluje na eliminaciju celulita LPG Cellu M6 pruža i anti-ageing tretman lica. Djeluje tako da potiče obnovu prirodnog kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu lica, a rezultat je svijež i mladolikiji izgled.

Figurella poštuje Tvoje vrijeme koje je, složiti ćemo se, izuzetno važno svima nama. Dovoljno je odvojiti dva sata tjedno za umjerenu fizičku aktivnost kako bi razbili jednoličnost svakodnevnog sjedenja u uredu. Zahvaljujući umjerenom vježbanju izgubiti ćeš suvišne jastučiće baš tamo gdje je potrebno i vratiti elastičnost mišićima i tkivu, poboljšati cirkulaciju, a time i tonus kože. I na kraju nemoj zanemariti dobro raspoloženje koje doprinosi odličnom psihofizičkom stanju općenito. Tih nekoliko sati je tako malo u odnosu na promjene koje te čekaju, a to je kvalitetniji i zdraviji život. 

Vrlo je važno reći da ćeš  u Figurelli smršaviti bez gladovanja, učvrstiti svoje tijelo i oblikovati mišiće te vratiti osjećaj zadovoljstva u svome tijelu. 

Figurella i Crno Jaje nagrađuju najuspješniju klijenticu!...Klijentica koja do 01.08.2020.ostvari najbolje rezultate odnosno izgubi najviše centimetara i kilograma osvaja vikend za 2 osobe u Hotelu Medena kraj Trogira na bazi 2 noćenja sa doručkom!

Uz svjetski poznati brand Figurella rezultati su Ti zagarantirani. 

Budi i Ti jedna od tisuće žena koje su postigle trajno zadovoljstvo sobom