Vrhunski touch na vašem licu! Počastite se sa 4 tretmana radiofrekvencije za vraćanje mladosti i elastičnosti lica u Studiju Touch u Varaždinu uz 58% popusta - samo 249 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Radiofrekvencija lica vraća tonus, radi lifting te potiče stvaranje kolagena, a koža postaje napetija, čvršća i pomlađena... To je nekirurška metoda koja osvježava kožu i smanjuje ožiljke! Kupon vrijedi do 20.01.2020.

RADIOFREKVENCIJA LICA

Tretman radiofrekvencije lica ili nekirurški lifting uz pojačanu hidrataciju predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i vrlo učinkovitu metodu poticanja kolagena i elastina. Reducira bore, opskrbljuje kožu kisikom, potiče stanične funkcije i pomaže kod opuštene muskulature lica. Licu daje izvanredan izgled, zateže te uljepšava kožu. Uz tretman organskom kozmetikom povećava se hidratacija kože te tako lice dobiva novi sjaj.

Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice.

Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja. 

Uz nadoplatu od 160,00 kn moguć je tretman dijamantne mikrodermoabarzije i tretmana C vitaminom ili 20% popusta na paket tretmana elektrostimulacije lica!

Elektrostimulacija je idealan početak prevencije starenja; redovitim 'vježbanjem' mišića lica i tijela moguće je izbjeći invazivne metode rejuvenacije poput botoxa i fillera. Riječ je o nekirurškom faceliftingu koji zateže kožu, potiče stvaranje kolagena te uklanja pigmentacijske mrlje i sitne kapilare.

Na tretmane elektrostimulacije lica idealno je krenuti već od 30-te godine života. Preporuka je raditi tretmane 2-3 puta tjedno. Idealno je kombinirati s još nekim anti-age tretmanom (radiofrekvencijo,mezoterapijom,, mikrodermoabrazijom ili sl.) i anti-age preparatima.

Zbog svojih dokazanih učinaka u obnovi i zaštiti kože, vitamin C ima veliku važnost. Pomaže u održavanju mladenačkog izgleda, potiče čvrstoću kože, štiti ju od starenja, i jedan je od najboljih saveznika u borbi protiv bora.