Opusti se i uživaj! Bijeg u prirodu uz wellness odmor u Hotelu Tomislavov dom*** u srcu parka prirode Medvednica i ručak ili večeru, bazen i masažu za samo 175 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Tomislavov dom nalazi se u samom srcu parka prirode Medvednica na Sljemenu, najvišem djelu Medvednice, svega 20tak minuta udaljenosti od užeg centra grada Zagreba. Kupon vrijedi do 20.12.2019.!

Hotel Tomislavov dom - 1 000 metara bliži suncu

Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.

Ponuda uključuje: Bazen, Ručak ili večera (uključuje: juhu , glavno jelo + prilog, salata + desert) + Masaža 30` min

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima.

Blagotvorni tretmani našeg mini wellness-a koje pružamo gostima prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj, u cilju postizanju vitalnosti, ljepote i harmonije.

U našim hotelima gostima su na raspolaganju - u hotelu Tomislavov dom: bazen, finska sauna,  sprave za vježbanje, a u Snježnoj kraljici gostima su na raspolaganju: dvije finske saune te sprave za vježbanje.

Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje i rješavanje stresa.

Na usluzi Vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!

Obavezna predrezervacija i provjera termina raspoloživosti putem e-maila tomislavov.dom@zgh.hr ili telefona na +385 1 4560-400, te rezervacija ODMAH nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku.