Obiteljski Božić uz ljepote Raba i sadržaje Valamar Padova Hotela 4* na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 odrasle osobe i djecu uz korištenje bazena, fitnessa...već od 1198 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Valamar Padova Hotel, udaljen dvadesetak minuta ugodne šetnje od starog grada Raba, zarobit će vaša srca božičnom atmosferom! Zadivljeni njegovim suvremenim dizajnom, vrhunskim sadržajima za odmor i zabavu provest ćete magičan Božić... Kupon vrijedi isključivo za termin od 23.12.20. do 29.12.20. za obje vrste soba. Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

Valamar Padova Hotel 4*

Privlači li Vas Božić uz pješčanu plažu kristalno čistog mora, aktivnosti u zadivljujućem hotelu, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima i delicijama pripemljeni za Božić, otok Rab je najbolji izbor za Vas! Ako ste ljubitelj toplih krajeva i zamišljate Božić uz more jer niste stigli na ljetovanje ovo je prilika da ukradete trenutak za sebe i svoju obitelj te napokon uživate sa svojim najmilijima na Rabu gdje trenutak zastane,a Vaša božićna i obiteljska magija počinje. 

Kao i dosad Valmar Padova 4* se i ove godine pobrinuo da vam ponudi sve što želite već godinama,brinući o vašim željama i njegujući vaše zadovoljstvo. Nudeći dvije opcije sigurno će i ove godine biti mjesto na kojem želite provesti najljepše trenutke u godini s vašom obitelji.

MODERAN HOTEL S IMPRESIVNIM POGLEDOM NA STARI GRAD RAB

Smješten na rubu prekrasne uvale, Valamar Padova Hotel pruža očaravajući pogled na starogradsku jezgru Raba od koje je udaljen samo nekoliko minuta ugodne šetnje. S moderno uređenim obiteljskim sobama, bogatim buffetom u hotelskom restoranu, opuštajućim bazenima i wellnessom te zabavnim sadržajima i aktivnostima za sve uzraste, Valamar Padova Hotel je savršen izbor za obiteljski odmor.

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi superior s balkonom + bogati buffet doručak i večera + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u obiteljskoj sobi standard s balkonom + bogati buffet doručak i večera + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Kao dodatnu pogodnost da zaokruže vaše zadovoljstvo odsjedanja nude vam besplatno i neograničeno korištenje bazena i fitnessa. 

Djeci je na raspolaganju Soft play zona (09-22 h), a djeci i odraslima game room sa dva play stationa i jednim x-boxom. Punoljetna osoba treba doći na recepciju kako bi je zadužili za igrice i joy-stick.

GOURMET DOŽIVLJAJI S OČARAVAJUĆIM POGLEDOM NA STARI GRAD RAB

Bez obzira da li ste ljubitelj vrhunske buffet ponude ili biranih à la carte jela, u Valamar Padova Hotelu ćete pronaći savršene okuse za svoje nepce. Osim kreativnih mediteranskih jela, očarat će vas spektakularan pogled s terase na more, stari grad Rab i grimizne zalaske sunca...

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona. Boravišna pristojba JE UKLJUČENA u cijenu.