Okupite svoje društvo i zajedno se veselite ispraćaju Stare i dočeku 2020. Vinska kuća s pogledom na kutjevačko vinogorje će ugostiti do 20 ljudi i biti vaša oaza veselja,plesa i pjesme.Uz besplatni paket pića za dobro slavlje i uključenu večeru i doručak sigurni smo u nezaboravan provod. Kupon je moguće iskoristiti od 30.12-2.01.2020

Novogodišnja super ponuda uključuje : bogatu SILVESTERSKU VEČERU, toplo-hladni samoposlužni buffet s uključenim pićem u restoranu Akademije s pogledom na vinograde kutjevačkog vinogorja , kasni doručak „SLAVONSKI BRUNCH“ 1.1.2020. u 11.30 , kušanje vina u našoj kušonici (vina najpoznatijih kutjevačkih vinara),te paket pića za Novu Godinu u Akademiji graševine

U ove hladne zimske dane potražite toplinu u srcu kutjevačkog vinogorja, uživajte u prekrasnim krajolcima, šetnji kroz vinograde, izvrsnoj domaćoj hrani i kutjevačkoj graševini.

Okupite svoje društvo i zajedno se veselite ispraćaju Stare i dolasku Nove 20.-te ! 20.-ta u vinskoj kući za 20.-et ljudi. Nama već zvući nezaboravno,raspjevano i zabavno.Na obroncima kutjevačkog vinogorja čeka vas vinska kuća spremna za najluđu noć.

Da se što bolje zabavite paket pića koji uključuje 2 litre žestokog pića za grupu ( domaći liker + šljivovica),1 litra vina po osobi,2 piva po osobi (karlovačko),1 litra soka po osobi,1 litra mineralne po osobi.Uz to sve posebno za vas bit će spremljena bogata  silversterska večera i slavonski doručak kojim ćete zaočeti prvi obrok sljedeće godine. 

 Sretna Vam Nova Godina !

Pansion je smješten usred vinograda, u mjestu Venje, svega 3,5 km od centra Kutjeva do kojeg vodi obilježena pješačka staza kroz vinograde i voćnjake.

Park prirode Jankovac na obroncima Papuka udaljen je svega 15 km , kao i gradić Orahovica s najvećim sačuvanim utvrđenim gradom Ružica gradom i jezerom Orahovica pogodnim za kupanje.

Osim lijepih i prostranih soba s vlasitom kupaonicom i TV-om gostima je na raspolaganju restoran s izvrsnom domaćom kuhinjom, velika vanjska terasa s barom i pogledom na vinograde. Objekt je idealan za sve koji vole mir i tišinu , boravak u prirodi, meditaciju .

Uz besplatan najam bicikla gosti mogu obići okolicu, posjetiti neke od kutjevačkih vinara, otići u centar Kutjeva ili jednostavno uživati u vožnji.

Idealno je mjesto za obitelji s djecom jer posjeduje veliko igralište za djecu s brojnim sadržajima za igru i rekreaciju kako djece tako i cijelih obitelji.

Glavna posebnost objekta svakako je kušaonica vina u kojoj gosti mogu kušati i kupiti vina svih kutjevačkih vinara.

Za ljubitelje vina i one koji će to tek postati svakako je zanimljiva gastro ponuda, vinogradarski specijaliteti, jela na bazi vina ili uz dodatak vina, domaći likeri od vina, deserti.

U Akademiji graševine gosti mogu i sami kuhati, uz vodstvo glavnog kuhara na zanimljivim show coking radionicama kroz koje se upoznaju s domaćim namirnicima iz kutjevačkog kraja, starim tradicijskim receptima ili pak novim modernim idejama inovativnog kuhara. Kuharske radionice održavaju se vikendom i za goste su besplatne.

NIJE potrebna provjera raspoloživosti s Pansionom! ODMAH po kupnji i primitku kupona (KOD i ID) obavezna rezervacija termina s Pansionom! Kontakt: akademijagrasevine00@gmail.com, 098 169 3032. Kupon je moguće iskoristiti od 30.12. - 02.01.2020.Kupon vrijedi za do 20 osoba.