Dočekajte 2020. u podne! Kako to izgleda, otkrijte u Fužinama uz Darojković Promet za samo 90 kn! Autobusom krenite iz Zagreba na jedan od najpoznatijih dočeka na ovim područjima,prava pučka veselica!

19 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Veseli, nasmijani, rasplesani cijelog dana Stare dočekajte u PODNE Novu godinu ! Darojković Promet Vas vodi u Fužine na ispraćaj i doček kakvog dosad niste vidjeli. Polazak je s više lokacija u Zagrebu. Kupon je moguće iskoristiti isključivo 31.12.2019.

Od 2000. godine u Fužinama, malenom mjestašcu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček Nove i ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka i proslava Novih godina, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati Novu, 20. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog sela u 07:00h i dogovorenih mjesta u Zagrebu ( Dugo Selo,Sesvete,Dubrava okretište ,Križanje Vukovarske i Držićeve (ex Diona),Hotel Antunović).

Dvadeseti puta za redom u centru Fužina (igralište ispod brane) ispratiti ćemo Staru godinu u podne. I ove godine čeka vas tradicionalna veselica koja će početi u 10 sati, a završiti u  poslijepodnevnim satima.

Za muziku je zadužena grupa Kocka šećera iz Zagreba koja jamči nezaboravan provod, a program će voditi Josip Krmpotić.

Očekuje Vas bogata i raznovrsna ugostiteljska ponuda.

Polazak za Dugo Selo predviđen je oko 16:00h.