PodržimoNaše

Dočekajte 2020. u podne! Kako to izgleda, otkrijte u Fužinama uz Darojković Promet za samo 90 kn! Autobusom krenite iz Zagreba na jedan od najpoznatijih dočeka na ovim područjima,prava pučka veselica!

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Veseli, nasmijani, rasplesani cijelog dana Stare dočekajte u PODNE Novu godinu ! Darojković Promet Vas vodi u Fužine na ispraćaj i doček kakvog dosad niste vidjeli. Polazak je s više lokacija u Zagrebu. Kupon je moguće iskoristiti isključivo 31.12.2019.-GARANTIRANO!

Od 2000. godine u Fužinama, malenom mjestašcu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček Nove i ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka i proslava Novih godina, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati Novu, 20. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog sela u 07:00h i dogovorenih mjesta u Zagrebu ( Dugo Selo,Sesvete,Dubrava okretište ,Križanje Vukovarske i Držićeve (ex Diona),Hotel Antunović).

Dvadeseti puta za redom u centru Fužina (igralište ispod brane) ispratiti ćemo Staru godinu u podne. I ove godine čeka vas tradicionalna veselica koja će početi u 10 sati, a završiti u  poslijepodnevnim satima.

Za muziku je zadužena grupa Kocka šećera iz Zagreba koja jamči nezaboravan provod, a program će voditi Josip Krmpotić.

Očekuje Vas bogata i raznovrsna ugostiteljska ponuda.

Polazak za Dugo Selo predviđen je oko 16:00h.