PodržimoNaše

Blistav osmijeh svakome dobro stoji! Kozmetičko izbjeljivanje zubi Magic White u Beauty centru Nancy u centru Zagreba! Ugodan, opuštajući i potpuno bezbolan tretman uz 60% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako ste već izgubili željenu nijansu na zubima, nećete je vratiti samo uz pomoć četkice i paste za zube, tu vam ipak treba mala profesionalna pomoć, a budući da stomatolozi ne stanu u vaš džep, ovog puta vam nudimo super tretman uz 60% popusta!

Kako bi se sačuvala bijela boja, preporučuje se jedan tretman kvartalno. Tretman je ugodan, opuštajući i potpuno bezbolan jer se koriste 100% prirodni sastojci. Mogu ga koristiti i oni koji imaju ugrađene mostove i krunice jer one ostaju netaknute nakon tretmana! U samo nekoliko koraka do blistavog osmijeha!
Ponuda sadrži kozmetičko izbjeljivanje zubi ("Magic white"). Zubi se izbjeljuju 3 - 10 nijansi. Tretman je ugodan, opuštajući i potpuno bezbolan, koriste se 100% prirodni sastojci. Svaki tretman traje 21 minutu, a zubi mogu biti bjeliji 3-10 nijansi. Preporučujemo vam dva tretmana za intenzivno bijele zube ili tri tretmana za ekstremno bijele zube. Efekt tretmana je individualan i može trajati 3 - 6 mjeseci, ovisno o kvaliteti zubi, dentalnoj higijeni, načinu prehrane, načinu konzumiranja pića i nikotina. Trajanje tretmana 21 min.

"Magic white" je belgijski proizvođač koji razvija svoje inovativne proizvode u stomatološkom i kozmetičkom području. Prvi u svijetu proizveli su gel za izbjeljivanje zubi bez peroksida, bez boli i bez osjetljivosti. Danas imaju najjaču formulu na tržištu za dugotrajni rezultat. "Magic White" ima vlastitu liniju patentiranih proizvoda. Gelovi za izbjeljivanje zubi su 100% prirodni, svi sastojci se dobivaju iz organskih materijala, a u gelovima se koristi natrij bikarbonat. Magic Zero gel sadrži supstance koje se aktiviraju pomoću LED svjetla i kisika u zraku.Kombinacijom LED svjetla i gela dolazi do oksidacije koja rezultira bijelim zubima.